Hjem > Nyheter > Innhold

Vin Cup forskjellige egenskaper

Nov 01, 2017

Vinbrillene kan deles inn i tre kategorier: rødvinsglass, hvitvinglass og champagnekopp. En rekke viner å bruke forskjellige typer briller, for å gjøre vinen mer myk. Funksjonen av glasset er å holde duften av vin, slik at vin kan roteres i koppen og fullt integrert med luften. Standard kopp type for den store munnen store koppen, den såkalte tulipankoppen, så det bidrar til aromaen samlet i koppen over. Høy grunn er at du kan holde koppen for hånden, slik at hendene berører koppen og påvirker vindtemperaturen.

I designen er hvitvinglasskroppen litt rødvinsglass som er slank, krøllet større, men den totale høyden er lavere enn rødvinglasset. Fordi den hvite vinen i smaken og smaken er litt lett, trenger ikke en større kopp mage for å frigjøre duften av vin. I henhold til de forskjellige druesorter er hvite vinglass generelt mer enn tre, Chardonnay (Chardonnay) Cup, Sauvignon (Sauvignon Blanc) Cup og Riesling (Riesling) Cup. Som Sophora er forfriskende, Gan Lie type vin, så glasset av åpningene og koppemagen er relativt liten, slik at vinen snart vil strømme inn i tungen, slik at vinens munn var pakket inn i vin og frukt, så som å fortynne surheten av vinen Chardonnay briller i åpningene og koppen magen for å være relativt stor, den er full av vin, egnet for bruk av rund mageformet glass; og Riesling-glasset i koppen er høyere på magen, vinen i surheten. På litt bedre kan dette designet redusere hastigheten på vinen i munnen.

Ulike egenskaper

1, Bordeaux glass

Bordeaux vinbriller, som navnet antyder, passer for det meste av den franskgjorte Bordeaux-rødvinen, fordi Bordeaux rødvin og astringent tyngre, slik at koppkroppen er lang og koppveggen ikke er veldig vertikal tulipan kopp, koppveggkromming kan effektivt justere vinen Væske i retning av spredning av munnen, en bredere kopp kan bedre tilpasses til Bordeaux gradient av vin.

2, Burgund vin briller

Fruity Burgundy rødvin, må flyte ofte i munnen til smak, og buken av ballen bare for å møte vinen etter den første tungen etter spredning av rollen frukt og sur for å oppnå full integrasjon; den andre innover innsnevret Koppen kan være bedre sammenhold Burgund esoterisk vin; og den større koppen er mer egnet for nesen i lukten.

3, champagne kopper

Champagnekoppen passer for alle musserende viner. Den viktigste funksjonen er koppen kroppen kan gjøre boblen nok plass til å stige, det er verdt å merke seg at standard champagne cup bunnen vil ha et skarpt punkt, slik at du kan gjøre boblen rik og vakker. Selvfølgelig kan champagnekoppen også brukes til å smake isvin, men den mindre koppen vil være fordelingen av aromutbredelsen.

4, søtt vin glass

Små kopper, og søte postprandiale viner, som inkluderer naturlige fermenterte søte hvite viner og forbedret keramikk, sherry og så videre. Ekscentriske kopper vil være veldig gode å samle i tungen, smaken av det søte lek mest livlig.

5, Sauvignon Cup

Den "beste tilstanden" av hvitvin er under lave temperaturforhold, så for å forhindre temperaturstigningen, velger glassvalget for det meste liten størrelse. For eksempel er vinen lett eller middels, vanligvis tørr, og Sauvignon Blanc, den smale koppekroppen kan redusere vin- og luftkontakten, slik at aromaen er mer holdbar.

Hvordan kjøpe

Vær oppmerksom på smak av folk, ofte holder seg til den forskjellige spesielle koppen med forskjellige smaker av vin. For de som ikke vil bruke mye trøbbel, har de kun utstedt en standard tulipan som en universell kopp, den ideelle koppen med det bredeste 4,6 cm.

Mens vinkoppene er mange, i kjøpet når det er felles grunnleggende prinsipper:

1, fargeløs og gjennomsiktig;

2, den beste koppen ingen dekorasjon, for å se vinens primære farger;

3, materialet bør ikke være for tykt, for ikke å påvirke smaken når smaken.