Hjem > Nyheter > Innhold

Vin Cup Type

Aug 25, 2017

Som en generell entusiast er det første du må finne ut kopp alle kategorier av vin.

Bordeaux rød vin glass: koppen er lengre, koppen er smal, lukten av vin samlet i koppen, kurvatur av veggen kan justere retning av vin i munnen på spredning duft overfylte. Bordeaux rød vin glass generelt gjelder også for andre Burgund vin utenfor andre gamle og nye verden vin. Fordi Bordeaux som en målestokk for industrien, mange gamle og nye viner er imiterte Bordeaux blandet eller Bordeaux stil.

Burgunder rød vin glass: cup er kortere, vi er kjent som glass innenfor kort fettet, men også fordi koppen buk fett å gjøre kontakt området av vin og luft relativt store, slik at vinen gjennom glasset av duften mange. Magen cup kroppen kan også møte første vin etter spredning av rollen tungen, slik at frukt og sur smak full av blonde, stor kopp etter lukten av nesen.

Hvit vin glass: i forhold til rød vin glass åpningen vil være mindre, cup kropp og cup magen er tynn, det er som en tulipan settes, men også fordi det hvit vinglass er tynnere, redusere vin og luft kontakten, gjøre duften mer varig.

Champagne Cup / fløyte Cup: den største funksjonen er cup kroppen slank, som en slank tulip, slanke cup kroppen er å gjøre nok boble plass når du nyte et glass champagne, bør du ta hensyn til standard champagne cup nederst i koppen det er en s harpe groper, forsiktig observasjon er denne lille design, gjør boblen rikere og vakrere, som om alle de små boblene fra denne små prikker i det samme den

I tillegg til disse kategoriene, vil det være Porter Cup, riesling Cup, chardonnay Cup, tempranillo Cup, Sydney Glass, Sangiovese Cup og så videre. Disse punktene er for tynn, og noen bare vinområdet lokalbefolkningen i bruk, ikke generelle forbruker og entusiaster trenger å forstå og mestre den.

Som vanlig elskere, og deretter være klart, er å forstå at vi bruker forskjellige kopper for å drikke den virkelige grunnen for forskjellige vin. Ifølge min personlig forståelse, alt glass kan deles inn i to kategorier av vin og nyte koppen. Som alle viner og brennevin, i profesjonell evalueringen av tiden, kan du bruke en kopp type, dvs iso (ISO Standard vin smake Glass) vinglass. 1974 av franske design, vil det ikke merke noen av karakteristikkene av vin, direkte visning av den opprinnelige smaken av vin, vinsmaking organisasjoner verden rundt anbefalt og vedtatt. Uansett hva slags vin i ISO er vinglass like.