Hjem > Nyheter > Innhold

Wine Cup The Construction

Nov 02, 2017

Den som virkelig elsker vin, må ha erfaring med å kjøre med vinglasset. Hvor vinen er, hvor drikken er, hvor koppene er, Wine Cup, kan legenes glede aldri bli realisert, og de kan til og med komme for å se deg med foraktige blikk. Faktisk er det veldig viktig å forberede en passende og nyttig koppel for å ikke la restaurantens billige koppel eller til og med herdet glass ødelegge en flaske vin.

Før du velger riktig glass, Wine Cup selvfølgelig, trenger du å vite strukturen til Wine Cup først. Til tross for det voksende utvalget av glassfrie glass, må et egnet vinglass vanligvis inneholde en kopp hypanthium, et kopphåndtak og en kopp og en viss eksponering. Koppen er nøkkelen til å støtte hele glasset, det generelle behovet for å ha en viss radian, for å stabilisere kopphåndtaket er utformet for å lette oppbevaring av kopper, for ikke å holde koppemagen for å unngå å påvirke temperaturen på vinen; Vinkup I tillegg er Vinkoppen magen generelt større, dette er for å lette rystekoppen og øke væsken og luftkontaktområdet for å frigjøre aromaen.

Det er viktig å drikke hvilken vin du skal bruke. Så hvis du er en entusiast på entusiastnivå, må du også kjenne de vanlige typer vinkopper.

Bordeaux (Bordeaux) er et vinrikt sted, Wine Cup. Verdens mange viner er lik Bordeaux-stilen, så Bordeaux Cup er veldig vanlig og praktisk. Dette vinglasset er en tulipanbøtte, som kan frigjøres fullt i buketten mens du låser aromaen, det er veldig egnet for aromaen av komplisert Bordeaux-vin.

Burgund (Bourgogne) er en annen kjent fransk rødvinproducerende region, vinen er relativt lett og fyldig, så den typiske Burgund-koppen er vanligvis stor, vinkup og den er lettere enn Bordeaux-cupen, og koppen er større i diameter, noe som er mer gunstig for aromaen av vinen.

Sammenlignet med den røde vinkoppen, Wine Cup, er glassmagen av den hvite vinkoppen mindre, noe som reduserer kontaktområdet for vin og oksygen, reduserer aromaen, og unngår rask gjenoppretting av temperaturen.

Champagne Cup er et glass som passer for alle musserende viner, Flute Cup er smalere på grunn av koppemagen og koppmunnen, Wine Cup, så det er mest egnet å observere de rike og vakre boblene. Fordi fordelen ligger i den slanke koppkroppen, har dette reservert nok plass til boblenes økning, derfor kan den glitrende vinen opprettholde de fine luftboblene i lang tid.