Hjem > Nyheter > Innhold

Vin Cup funksjoner

Sep 15, 2017

Vinglass kan deles inn i tre kategorier: rød vin glass, hvit vinglass og champagne cup. En rekke viner å bruke ulike typer briller, for å lage vin roligere. Funksjonen av glasset er å holde duften av vinen, slik at vin kan roteres i cup og fullt integrert med luft. Standard koppen type for stor munn store cup, den såkalte tulip cup, så det er bidrar til duften samlet i koppen ovenfor. Høy grunnen er at du kan holde koppen for hånd, slik at hendene touch koppen og påvirke vin temperaturen. Gammel dikt: "drue vin nattlys cup, ønsker å drikke pipa umiddelbart påminnelse."

Vingård, fordi den har en slank base og kalte goblet masse bildet, men faktisk goblet er bare en av vinene. I vin kultur, glass er en viktig del av sin uunnværlig, i vestlige tradisjonelle visningen for vinen å velge riktig glass, kan hjelpe bedre smake vin.

Rød vin cup cup nederst på håndtaket, overkroppen er mer rund og hvit cup. Det er hovedsakelig brukt for vin og cocktails laget med den. Burgunder rød vin glass til bunnen av den brede tulip cup.

Hvit vin cup cup på bunnen av en håndtere, overkroppen rød vin glass slank, større kurvatur, men høyden enn det rød vin glasset kort. Hovedsakelig brukes til å inneholde hvitvin. Hvit vin kopper, burgunder hvit vin kopper enn rødvin med en litt større, full av hele typen.

Champagne Cup Tulip type, cup rett og slank, begeret.

Funksjoner

I design, hvit vinglass cup kroppen litt rød vin glass å være slank, kurvatur større, men samlet er lavere enn det rød vin glasset. Fordi hvitvin i smak og smak til å være litt lys, ikke trenger en større kopp magen å løslate duften av vinen. Ifølge de ulike variantene av druer er hvit vinglass generelt mer enn tre, Chardonnay (Chardonnay) Cup, Sauvignon (Sauvignon Blanc) Cup og Riesling (Riesling) Cup. Som Sophora er forfriskende, Gan løgn type vin, så glass åpninger og cup mage er relativt små, slik at vinen vil snart strømme inn tungen, slik at munningen av vinen var innpakket i vin og frukt, å fortynne surheten av vinen. Chardonnay briller i åpninger og cup magen for å være forholdsvis store, er det full av vin, egnet for bruk av runde magen-formet glass; og Riesling glass i koppen høyere på magen, sin vin i surheten i litt bedre, dette design kan senke farten vin i munnen.

Champagne cup kroppen bør ha en bestemt lengde, som kan forstår vin i cup fortsatte å blemme gøy, mens vin kan sakte flyt i munnen, kan fint drikke; ta hensyn til det høyt sukkerinnholdet av sukker, egnet for postprandial drikking egenskaper, søt vin kopper er ikke stor, åpning design er også mindre, for å bedre markere duften av vinen og smaken honning; og glass i utseendet på relativt liten, for å unngå forlegenhet av overdreven drikking.

I tillegg er glass klassifiseringen det noen profesjonelle briller, som er hva vi bør være kjent med en type glass. International Standard vin Cup, også kjent som ISO koppen (International Standards Organization), er i 1974 av fransk INAO (National opprinnelse Committee) design, mye brukt i internasjonale vinsmaking aktiviteter all-round glass. Føttene cup 5 til 6 cm høy, cup kapasitet 215 ml eller så, vin kopp munnen stor mage stor cup formet som blomstrende tulipaner. Cup kroppen kapasitet er stor, noe som gjør vinen i kopp kan puste fritt; litt smalere cup design, er å la vinen i risting ikke utenfor splash vin kan samles i cup, for å bedre føle vin. Enkelt sagt, er den profesjonelle blind cup en svart-belagt ISO-standard glass for Blind smaking. Alle er kjent med den blinde delen av duken eller aluminiumsfolie er vanligvis dekket med vin etiketter, og fremveksten av profesjonelle blind kopper øke vanskeligheten av blind, så den teste vin gjort en høyere etterspørsel.

I løpet av bruker nevnte glasset for å drikke, følge de generelle praktiseringen av vinsmaking. I et nøtteskall, først observere fargen på vinen. etterfulgt av risting i glasset, slik at vinen i cup vegg i dannelsen av "hengende cup", og full kontakt med luft for å lukte vin fra lukten; Til slutt, vin i munnen å bo for noen tid, slik at smaksløkene fullt kjenne smaken av vinen. Som for vin når mengden av vin, jeg tror at vi er generelt opptatt av problemet. Generelt, mengden av hvitvin / likør er ca 3 ounces (ca 90 ml), og hvor mye rødvin er ca 5 ounces (ca 150 ml).

Velg ferdigheter

Utformingen av glasset er basert på vinen Surhet, tannin, aroma, smak og andre faktorer. Våre daglig utvalg av glass kan også følge følgende prinsipper:

1. aroma er rikt, kravene i glass magen er mer sjenerøs; og frisk aroma, må du velge munningen av koppen.

2. høy Surhet utvalg av mage-hypertrofi av koppen, høyt tannin høy snerpende vin er å finne i cup på slutten av en liten litt spisse glass.