Hjem > Nyheter > Innhold

Vin Cup innhold er også høy

Oct 25, 2017

Designet for champagne, en mindre munn, slank koppkropp, både for å se de tette boblene, men også for å holde boblen i gang, øke glede av champagnehopping. Mer enn de andre vinkoppene gjør vinkontakt med tungen, for å føle hopp og kompleks smak, fordi tungen er mer følsom for følelsen av vinen.

Dette vinglasset har en kortere kopp for å lede vinen til forsiden av tungen. Vinkake du kan føle mer av den hvite vinen, skal være sur, og litt vin skal ha søthet, mindre kapasitet til å samle den friske duften av hvitt vin, mindre kapasitet kan også garantere en litt fornyet kopp, vinkake for ikke å la koppen hvitvinstemperaturen være for høy.

Bordeaux vinglass er generelt designet for høy tannin eller mellomstore raffinerte røde viner. Guide vinen til midten av tungen, for å fremme tungen samtidig for å føle vinssyren, søt og tannin, balansert føl denne vinen. Mens den ultratynne koppen på veggen kan gjøre vinen jevnt inn i munnen, Wine Cup med leppene for å føle temperaturen på vinen over temperaturen, ikke på grunn av den tykke veggen av folket kan ikke føle vinen over øyeblikk og uventet føler vinen i munntemperaturen.

Blomst Burgundvin-kopper er vanligvis raffinerte, medium tannin rødvin designet for å lede vinen til spissen av tungen, noe som fremhever den høye surheten av den fruktige og balansert vinen. Innvendig smalte kopper kan være bedre kondensert vin, store kopper med melk for å øke kontaktområdet med luften, vinkoppen vekker opp vinens frukt. Drikk en god Burgund-klassepark må bruke matchende kopp, hvis Bordeaux-koppen er vanskelig å føle Burgundy-klasseparken, bør ha en flersidig følelse. Mange spillere sier at det ikke er en god kopp å drikke, er bortkastet.

Cabernet Sauvignon, opprinnelig produsert i Bordeaux-regionen i Frankrike, er blitt verdens mest populære bryggeri, som ofte brukes til produksjon av vin full av rødvin, Wine Cup, en viss astringent smak (tannin), har en varig Pepper krydret og svart bær .

Som Cabernet Sauvignon er Syrah / Shira også innfødt i Frankrike. Vin Cup Sammenlignet med Cabernet Sauvignon, er Xi La brygget vin vin mer full, Vin Cup mørkere, tannininnhold høyere, ettersmak silkeaktig. De bryggede viner har vanligvis veldig rike fruktaromaer, som blåbær, sorte oliven og krydder. I tillegg er Xilas antioksidantinnhold også høyt.

Fordi relativt delikat og sårbar, vinkake trenger forsiktig omsorg, så Pinot Noir (Pinot Noir) vanligvis høyere priser. Pinot Noir brygget vin var lys rød, vinen er veldig lett, munntørr og har en frisk frukt smak. Ettersmak er lang og myk.

Ung rødvin (yngre enn 5 år), Wine Cup inkludert Cabernet Sauvignon, Syrah eller Merlot, anbefaler vi "Lucaris Desire Robust Red / Seiko Series Red Wine Cup" fordi dette glasset har en nyskapende koppbunn. Spesiell spiral rippel "Aerlumer" kan Fremme den unge vin- og luftkontakten for å utvikle seg til en bedre smak og smak.