Hjem > Nyheter > Innhold

Vin Cup kan deles inn i tre typer

Aug 31, 2017

Vinglass kan grovt deles inn i tre kategorier: rød vin glass, hvit vinglass og champagne cup. Alle slags vin å bruke ulike typer briller, for å lage vin roligere. Funksjonen av glasset er å holde duften av vinen, slik at vin kan roteres i cup og fullt integrert med luft. Standard koppen type store munn av stor koppen, den såkalte tulip cup, så det er bidrar til duften samlet over koppen. Høy grunnen er at du kan holde koppen for hånd, slik at hendene touch koppen og påvirke vin temperaturen. Gammel dikt: "drue wine lysende cup, ønsker å drikke pipa umiddelbart påminnelse.

Vingård, fordi den har en slank base og ble kalt goblet av det offentlige bildet, men faktisk goblet er bare en av vinene. I vin kultur, glass er en viktig del av sin uunnværlig, i vestlige tradisjonelle visningen for vinen å velge riktig koppen, kan hjelpe bedre smake vin.

Rødvin cup cup nederst på håndtaket, overkroppen mer hvit vin cup er mer fett og sjenerøs. Hovedsakelig brukt for inneholder vin og cocktails laget med den. Burgunder rød vin glass til bunnen av den bredere tulip cup.

Hvit vin cup cup på bunnen av et håndtak, overkroppen mer rød vin glass slank, større kurvatur, men den totale høyden er kortere enn det rød vin glasset. Hovedsakelig brukes til å inneholde hvitvin. Hvit vin kopper, burgunder hvit vin kopper enn rødvin med en litt større, full av hele typen.

Champagne Cup Tulip type, cup rett og slank, begeret.

Nydelig vinen er svært elegant spille glasset, og vinen er dømt av vin i delstaten koppen å verdsette vin. Derfor glasset for å gjøre lys, ikke plukke opp håndtaket; gjør tynne, for å tydelig se fargen på vin. Ulike typer briller for å ta hensyn til behovene til mat, kan beskrives som sine egne egenskaper. Generelt, omfatter de avgjørende faktorene som gjør glasset varierer utformingen av åpningen og størrelsen på koppen (forskjellen i tykkelsen på glass koppen ikke er stor). Blant dem angir forskjellen i utformingen av åpningen flyten av vin inlet. Vi vet at tungen av smaksløkene har ulike følsomme områder, tungen tilsvarer søte barn, innsiden av tungen tilsvarer Sure smaken, tungen er det tilsvarende siden av salte smaken, tungen rot tilsvarer bitre smak. Formen på koppen, størrelsen på koppen bestemmer inngangen til vinen når den første kontakten med smak knopper, noe som påvirker smaken av vin. For eksempel, en liten kopp med åpen, i drikkevann, hodet er bundet å gå ned lav, er vinen i tungen på det første sensoriske tungen, som fremhever duften av vin og fruktig søt.

Tradisjonelle rødvin briller i design er vanligvis relativt stor. Rødvin i vin eller aroma er mer rike, så den trenger en større vin overflate (overflate) for å lage vin duften bedre spille ut. Trange munnen er klassisk design av rød vin cup, trange munnen er å lage vin duften samlet i koppen, ikke lett å unnslippe, slik at hele lukten av vin og frukt. bredt magen er å gjøre full og luft kontakt med vin, før populære briller er liten og eksklusiv stil, fasjonable stor mage cup, i hendene på fantastisk flotte. Rød vin glass kan deles inn i to kategorier, nemlig Bordeaux Cup og Burgund Cup, henholdsvis for de to stedene produsert av ulike vindruer og design.

I design, hvit vinglass cup kroppen litt rød vin glass å være slank, kurvatur større, men samlet er lavere enn det rød vin glasset. Fordi hvitvin i smak og smak til å være litt lys, ikke trenger en større kopp magen å løslate duften av vinen. Ifølge de ulike variantene av druer er hvit vinglass mer vanlig i tre, Chardonnay (Chardonnay) Cup, Sauvignon (Sauvignon Blanc) Cup og Riesling (Riesling) Cup. Som Sophora er forfriskende, Gan løgn type vin, slik at glass cup åpninger cup mage er relativt små, slik at vinen vil snart strømme inn tungen, slik at munnen var vin og blomster og frukt pakket, å fortynne surheten av vinen. Chardonnay briller i åpninger og cup magen for å være forholdsvis store, er det full av vin, egnet for bruk av runde magen-formet glass; og Riesling glass i koppen høyere på magen, sin vin i surheten i litt bedre, dette design kan senke farten vin i munnen. Hvordan kjøpe

Ta hensyn til smaken av folk, ofte følge ulike spesielle koppen med forskjellige smaker vin. For de som ikke ønsker å bruke en masse problemer, bare utstedt en standard tulip kopp som en universell kopp kan være, den perfekte koppen den bredeste 4,6 cm.

Mens vin koppene er mange, i kjøp når det felles grunnleggende prinsipper:

1, fargeløs og transparent.

2, best kopp ingen dekorasjon, for å se vinen primærfargene;

3, materialet bør ikke være for tykk, for ikke å påvirke smaken når smaken.