Hjem > Nyheter > Innhold

Min første dag med praktik

Dec 27, 2017

Før jeg kom til Jingxin, er min forståelse for utenlandske handler ren og abstrakt. Jeg lærte ekte og markedsføringskurs på universitetet, men; Bare kunnskap fra bøker vil ikke hjelpe meg å jobbe i næringslivet. Derfor behandlet jeg denne muligheten til å praktisere og anvende min kunnskap til det virkelige arbeidet verdifullt. Heldigvis lar Jingxin ikke meg ned.


Internship er en selger. Jeg grep bare et glimt av hele salgsprosessen gjennom hundrevis av tidligere e-postmeldinger mellom mine kolleger og klienter. Som utenlandsvirksomhetene i verden krever utenlandsk virksomhet entusiastisk og rettidig svar på kundenes henvendelser (eller generelt RFQ-forespørselen om tilbud). Jo bedre førsteinntrykk du gir kunden, desto mer sannsynlig vil handelen lykkes. I tillegg lærte jeg å svare på en høflig og effektiv forespørsel samtidig som vi markedsførte våre produkter.


Den første jobben jeg gjorde var å måle størrelsen på utvalgsprodukter og registrere dataene. Det var ikke så enkelt som jeg antok fordi ulike produkter trengte forskjellige data. Våre data må inneholde maksimal lengde, bredde og høyde og diameteren på produktene med hull. Etterpå må vi ta bilder av produktene sammen med datoen for bruk av oppdatering av informasjon på nettsiden.


Det er fortsatt langt foran meg; Jeg håper på slutten av denne internshipen, vil jeg være i stand til å slå meg selv med grunnleggende forretningskunnskap og nyttige forhandlingsevner med klienter. Gud velsigne Jingxin!