Hjem > Nyheter > Innhold

Briller kjøpe metoder

Oct 21, 2016

1, hvithet: ingen betydelig farge på glass kravene.

2 boble: tillater visse bredder, en lengde på bobler er en viss og stål nål luftbobler tillates ikke. Glass Glass

3, gjennomsiktig klumper: refererer til ujevne smelting linsen, er mindre enn 142L glass, lengden er ikke mer enn 1.0mm av mer enn ett; kapasiteten for 142 ~ 284mL glass, lengden er ikke større enn 1,5 mm ikke er mer enn ett legeme 1/3 gjennomsiktigheten til kvise ikke er tillatt. 4, blandet korn: refererer til tettheten av partikler rusk, lengden er ikke mer enn 0.

5mm, ikke mer enn 1. Cup runde 5: en kopp ikke runde, maksimale diameter og minimumsdiameteren forskjellen er ikke større enn 0,7 ~ 1.0 mm.

6, striper: 300mm synlige er ikke tillatt.

7, en kopp lav avvik i høyden (lav skrå Cup høyde): glass kopp er den høyeste med lavest høyden forskjellen ikke er mer enn 1.0 ~ 1,5 mm.

8 glass tykkelse forskjellen: ikke mer enn 0,5 ~ 0,8 mm.

9, kutte utskrifter: striper eller et tusenben-lignende kutt markerer, lengden er ikke mer enn 20 ~ 25mm, bredde på ikke mer enn 2.0mm mindre enn 1, over bunnen, hvit eller blanke, mer enn 3 mm ikke er tillatt.

10, trykt: bolle post skrevet ut fra spillet linjene, leder-klart ikke tillatt.

11, sugekoppen er flat: en kopp er robust, leder-klart ikke tillatt.

12, tørke håret og riper: ren friksjonen i glasset med diameter på glasset, glass, forlate spor av flekket, åpenbart ikke tillatt. Riper glass kolliderer, arr på kroppen overflaten, er skinner ikke tillatt.