Hjem > Nyheter > Innhold

Glass lys veldig bra

Aug 08, 2017

Glass skjerm og PC skyggelegge fordeler og ulemper ved sammenligning: nå det er en masse lampeskjerm på markedet, så glass skyggen er bra eller PC nyanser er god, formen kan tilpasses etter kundebehov, Glass lys skygge om hjemme , eller i utendørs, er veldig vakker, hvordan kan vi velge å møte disse nyanser? Her for å fortelle deg om fordeler og ulemper av glass skyggelegge skyggen og PC sammenligning.

1. Glass produkter er godt lystransmisjon, som vi vanligvis ser samme glasset, om kvelden når åpne ikke har lys hindringer kan du all gjennom.

2. vi alle vet at pære i bruk av lenge blir varm, Glass lys skygge noen pære temperatur er veldig høy, glassprodukter ved høye temperaturer og vil ikke ha noen effekt, kan du fortsette å bruke og noe irriterende lukt spredt.

3. det er mange plast skygge bruke lang tid, overflaten blir gul, Glass lys skygge påvirker lysstyrken av lys, glassprodukter kan være godt for å unngå dette.

4. du kan bruke mye teknologi for farge, veldig vakker. Glass skyggen med god lystransmisjon, høy temperatur ingen gass å spille, ikke gulfarging og så videre. Med den raske utviklingen av kinesiske arkitektonisk belysning de siste årene, med plexiglass acrylic ekstrudering styret av lys, Glass lys skyggen med den overordnede strukturen av høy styrke, lav vekt, høy transmisjon, høy sikkerhet ytelse og andre spesielle fordeler og uorganisk glass belysning sammenlignet med sammenligningen med store fordeler.

Plexiglass gjennomsiktig med glass sammenlignet med gjennomsiktig lys frekvensen, men tettheten av bare halvparten av glasset. Dessuten, er det ikke så sårbare som glasset, selv om skaden ikke liker glasset som dannelsen av skarpe rusk. Bruk motstand og aluminium nær den gang motstandsdyktig mot en rekke kjemiske korrosjon. Med god om utskrift er mulig og spray belegg, bruk av riktig utskrift og sprøyting prosessen, Glass lys skygge, men også et godt valg for glass skyggelegge materiale.

LED glass skyggen er nå mange mennesker liker å velge skyggen, glass skyggen er ikke for mye endring, vi vanligvis ser led glass skyggen er hvit og krom disse to farger prikkete dot mønster, Glass lys skygge re farger og hvitt og deretter fet kontrast , i skjulte spor av lidenskapelig skjønnhet, sjenerøs, gir sann og fantastisk, uforutsigbare følelsen. Og den samlede enkel moten, kan gi folk friske komfort. Og ledet glass skyggen med god lystransmisjon, høy ikke gass å spille, ikke pan, weatherability, høy transmisjon fordeler, Glass lys skygge kan brukes innenfor og utenfor belegg, Matt, vakuum belegg, Matt aluminium, Glass lys skygge elektrostatisk sprøyting, fargestoffer og andre fargemodus prosessen. Egnet for interiør, belysning med lys. Glass lys skygge nå high-end LED innendørs lys har vært brukt glass lampeskjerm.