Hjem > Nyheter > Innhold

Glass lys skygge veldig bra

Jul 10, 2017

Glass skygge og PC skygge fordeler og ulemper med sammenligning: Nå er det mye lampeskjerm på markedet, Glass Light Shade så glassskyggen er god eller PC-skygge er bra, kan Glass Light Shade deres form tilpasses etter kundens behov, enten hjemme eller ute, er Er veldig vakker, hvordan kan vi velge å møte disse nyansene?

Først, glassskyggen

1. Glassprodukter er veldig god lysoverføring, Glass Light Shade som vi vanligvis ser det samme glasset, om kvelden når åpningen ikke har lyse hindringer, kan du hele veien gjennom.

2. Vi vet alle at pæren i bruk av lang tid vil være varm, noe pære temperatur er veldig høy, glassprodukter ved høye temperaturer og vil ikke ha noen effekt, kan Glass Light Shade du fortsette å bruke, og ingenting Den irriterende lukten distribueres.

3. Det er mye plastskygge å bruke lenge, Glass Light Shade overflaten blir gul, og påvirker lysstyrken, glassprodukter kan være en god måte å unngå dette.

4. Du kan bruke mye teknologi for farge, veldig vakker.

Ulemper: Glassprodukter er spesielt enkle å bryte, Glass Light Shade som er den eneste ulempen.

Hvordan fjerne glassskyggen? Glassskyggen er en veldig fin nyanse, og nå vil mange unge velge denne nyansen. Krystallskygge som ofte er laget av krystallrester eller krystall silkeform, reflekterer lyset effekten av USA er veldig vakker. Glass lampeskjerm med andre typer nyanser kan ikke erstatte lysoverføring og dekorative, men denne typen lampeskjerm har et problem er relativt tungt.

Glassskygge er ikke for mye modifikasjon, hvite og krom prikkede prikkmønster, tung og hvit kontrast til den dristige, skjult et spor av lidenskapelig skjønnhet, også ekte magi, uforutsigbar. Den generelle enkle mote, gir ny komfort. Lampeskjerm er ikke bare i lampen på lyset for å samle lysets rolle sammen, men også for å forhindre elektrisk støt, rollen som beskyttelse av øyet, så de fleste lysene vil ha skygge. Du kan også bruke din egen wire og cola flaske hjemme. Dette kan ikke bare gjøre full bruk av energi, Glass Light Shade, men også for hjemmet for å legge til mye sint. Er et godt valg, men når plantenes valg er litt oppmerksom, kan noen planter ikke være en slik art. Ivy, Glass Light Shade druer, poteter og lignende bør være. Glass Light Shade Skygge i bruk av en periode, ikke bare støvdeksel, samt langvarig lyseksponering, noe som resulterer i farge, Glass Light Shade vi kan bruke disse små metodene, i detaljene i skyggen til rengjør for å forlenge lampens levetid.