Hjem > Nyheter > Innhold

Glass Light Shade Veldig Beautiful

Nov 01, 2017

Glass lampeskjerm og PC lampeskjerm Kontrastfordeler og ulemper: Nå er det mye nyanse på markedet, så er glassskyggen god eller PC-nyanser er gode, deres form kan tilpasses etter kundenes behov, enten hjemme eller i utendørs, er Er veldig vakker, hvordan kan vi velge å møte disse nyansene?

Først, glassskyggen

1. Glassprodukter er veldig god lysoverføring, som vi vanligvis ser det samme glasset, om kvelden når det åpne ikke har lyse hindringer, kan du hele veien gjennom.

2. Vi vet alle at pæren i bruk av lang tid vil være varm, noe pære temperatur er veldig høy, glassprodukter ved høye temperaturer og vil ikke ha noen effekt, kan du fortsette å bruke, og det vil ikke være noe Den irriterende lukten distribueres.

3. Det er mye plastskygge å bruke lenge, overflaten blir gul, og påvirker lysstyrken, glassprodukter kan være en god måte å unngå dette.

4. Du kan bruke mye teknologi for farge, veldig vakker.

Ulemper: Glassprodukter er spesielt lette å bryte, noe som er den eneste ulempen.

For det andre, PC lampeskjerm

PC-materiale skygge er veldig lett, dens tetthet er mindre enn glasset, når det ikke er lett å bryte, er import av råvarer laget av nyanse med 5 - 10 år i utgangspunktet ikke endret farge, fargen er mangfoldig, kan være i mye dårlig Bruk av miljøet, du kan motstå effekten av sterk vind og snø, veldig lett å bruke, dette produktet er vanligvis brukt i utendørs, i det store torget, hovedveien, den sentrale parken, landskapslys , dette er den foretrukne PC-lampeskjermen.

Ulemper: Dette produktet er ikke fleksibelt, helt gjennomsiktig PC-skygge midt i lyskilden forårsaket av blendende eller blendende lysstrøm, men lysstyrken i lyskilden reduseres raskt, ikke egnet til bruk hjemme. PC-varmeforvrengningstemperaturen på 90 grader, må bruk av PC-lampeskjermer ofte vurdere å øke avstanden mellom lyskilden og lampen eller redusere lyskildens utgangseffekt.

Ved valg av lampeskjerm må det baseres på egen bruk av miljøet, slik at det ikke kommer fare og tap