Hjem > Nyheter > Innhold

Glass lys skygge gjennomsiktig

Sep 15, 2017

Glass skjerm er ikke for mye endring, hvit og krom prikkete dot mønster, tunge og hvit kontrast til fet, skjult spor av lidenskapelig skjønnhet, også sanne magi, uforutsigbare. Den samlede enkel moten, gir frisk komfort. Større: enkel og sjenerøs.

Glass lampeskjerm og PC lampeskjerm kontrast fordeler og ulemper: nå finnes det mye av skyggen på markedet, så glass skyggen er bra eller PC nyanser er god, formen kan tilpasses etter kundebehov, enten hjemme eller i friluft , er veldig vakker, hvordan kan vi velge å møte disse nyanser? Her for å fortelle deg om fordeler og ulemper av glass skyggelegge skyggen og PC kontrast.

Første, glass skyggen

1. Glass produkter er godt lystransmisjon, som vi vanligvis ser samme glasset, om kvelden når åpne ikke har lys hindringer kan du all gjennom.

2. vi alle vet at pære i bruk av lenge være varme, noen pære temperatur er veldig høy, glassprodukter ved høye temperaturer og vil ikke ha noen effekt, kan du fortsette å bruke og det blir ingen irriterende lukten er distribuert.

3. det er mange plast skygge bruke lenge overflaten blir gul, påvirker lysstyrken av lys, glassprodukter kan være en god måte å unngå dette.

4. du kan bruke mye teknologi for farge, veldig vakker.

Ulemper: glassprodukter er spesielt lett å bryte, som er den eneste ulempen.

Andre, PC lampeskjerm

PC materiale skyggen er lys tettheten er mindre enn glasset, når er ikke lett å bryte, import av råvarer laget av skygge med 5-10 år i utgangspunktet ikke endre farge, farge er variert, kan være i en masse dårlig bruk av miljøet , du kan motstå effekten av sterk vind og snø, svært enkel å bruke dette produktet brukes vanligvis i den utendørs, i den store plassen, hovedveien, central park, landskap lys, dette er foretrukket PC lampeskjerm.

Ulemper: Dette produktet er ikke fleksible, fullstendig gjennomsiktig PC skyggen i midten av lyskilden forårsaket av blendende eller blendende streng lys, men lysstyrken i lyskilden er raskt redusert, ikke egnet for hjemmebruk. PC varme forvrengning temperaturen på 90 grader, bruk av PC lampeskjerm har ofte å vurdere å øke avstanden mellom lyskilden og lampen eller redusere utgangseffekten på lyskilden.

Valg av lampeskjerm må være basert på deres egen bruk av miljøet, slik at det ikke vil være fare og tap.