Hjem > Nyheter > Innhold

Glass Light Shade Lysene er lysere

Nov 02, 2017

Glass lampeskjerm er hovedsakelig brukt for energibesparende lamper, Glass Light Shade sine typer i henhold til teknologien er: belegg pulver skygge, frostet lampeskjerm, for eksempel dampbelagte lampeskjerm. I henhold til formen kan deles inn i kolonne, stearinlystype, balltype, motsatt kjønn og så videre.

Pulver hvit lampeskjerm kan være energibesparende belysning lysere, Glass Light Shade mykere. Glass lampeskjermen har en svak form og brukes ofte til dekorasjon. Lampeskjermen brukes til refleksjon.

Teknologisk prosess av lampeskjermer

Blåseteknologi er bruken av glass i et bestemt temperaturområde av egenskapene til plastisitet, bruk av hule jernstenger fra ovnen for å plukke ut glassmaterialet, Glass Light Shade en i den ene enden av blåser gass, den andre enden av glassmateriale blåses inn i en sfærisk. På denne tiden kan være gjennom saks, mugg og andre verktøy for å forme. Blåseroperasjoner krever vanligvis et par personer å jobbe sammen.

Selv om blåste teknologien kan gjenspeile den distinkte individualiteten, men i stor grad stole på uforutsigbarhet, er begrensningene ganske åpenbare. Som et resultat har Glass Light Shade flere artister skiftet oppmerksomheten til kombinasjonen av blåser teknologi med andre teknologier.

1. Plukkemateriale

Plukk opp forvarming av røret, dyp 1300-graders smelteovn, ikke enn, ikke for lite. Riktig varmeglass, med varme festet til røret, solbriller, Glass Light Shade turban, væpnet, klar til å snu fakkelen din, om og om igjen.

plukke

2. Forming

Sett materialet i formen, lykke til, Glass Light Shade gjennom jernrøret for å blåse luften inn i glasset, støtte.

3. Kanting

Kanten av høy kvalitet glass kan ikke kuttes ved hånd berøring, selvfølgelig, på grunn av økningen i prosessen, er prisen på produktet ikke det samme, Glass Light Shade fordi tapet av denne prosessen er veldig stor.

4. Annealing

Glasset gir ikke kjøling fordi overflaten er kontrahert ved luftkjøling, men interiøret er oppblåst av varme, og hurtig kjøling kan forårsake trykk å sprekke.

1. Gjennomgangen av glassprodukter er veldig bra, Glass Light Shade som vi vanligvis ser glasset, om kvelden når lyset ikke er blokkert, kan du hele veien gjennom.

2. Vi vet alle at pæren vil bli varm etter lang tid, noe av pære temperaturen er veldig høy, glassprodukter i høy temperatur vil ikke ha noen effekt, kan Glass Light Shade fortsette å bruke, og det vil ikke være noe irriterende lukt utstråles.

3. Mange plast lampeskjermer brukes i lang tid, overflaten blir gul, og påvirker lysets lysstyrke, glassprodukter kan være veldig gode for å unngå dette.

4. Kan males med mye teknologi, veldig vakker.