Hjem > Nyheter > Innhold

Glass Light Shade Arter

Aug 25, 2017

Glass lampeskjerm er hovedsakelig brukt for energibesparende lamper, typen i henhold til prosessen poeng er: pulver lampeskjerm, frostet lampeskjerm, fordampning lampeskjerm og så videre. I henhold til formen kan det deles inn i sylindrisk, stearinlys, sfærisk, heteroseksuell og så videre.

Malet melkaktig hvit skygge kan være mer energieffektiv belysning, mer forsiktig. Frostet glassskygge formet bløt, ofte brukt i dekorasjon. Lampeskyggen brukes til refleksjon.

Lysbilde av prosessen

Blåsteknologi er bruken av glass i et bestemt temperaturområde med plastisiteten av egenskapene ved bruk av hul jernstang fra ovnen for å plukke ut frituren, en person som blåser i den ene enden, den andre enden av glassfriten ble blåst inn i en sfærisk form. På denne tiden kan være gjennom saks, mugg og andre verktøy til plast. Blåseroperasjoner krever vanligvis flere personer til å jobbe sammen.

Selv om blåseteknologien kan gjenspeile den karakteristiske personligheten, men i stor grad stole på sjansen, er begrensningene ganske åpenbare. Som et resultat, viste flere artister sin oppmerksomhet på kombinasjonen av blåser teknologi og annen teknologi.

1, ta materiale

Plukk opp et godt forvarmet blåserør, dyp 1300 graders smelteovn, ikke grådig, ikke for få. Bare en gruppe varmt glass, med varme festet til det blåste røret, solbrillene, skjerfene, tungt bevæpnet, klar til å snu blåsrøret, om og om igjen.

reclaimer

2. Støping

Materialet vil bli tatt inn i formen, heldigvis, gjennom jernrøret vil det blåse inn i glasset, ut.

3. Kanting

Kvalitetsglasskanten av håndfølger vil ikke kutte hånden, selvfølgelig på grunn av økningen i prosessen, er prisen på produktet ikke det samme fordi tapet av denne prosessen er flott.

4. Annealing

Glass kan ikke la sin naturlige kjøling, fordi overflaten ved luftkjøling og sammentrekning, internt, men på grunn av varme og ekspansjon, vil rask avkjøling føre til ujevnt trykk og sprekker.