Hjem > Nyheter > Innhold

Glass Light Shade Prosessen er vakker

Oct 13, 2017

Glassskorstenen har ikke for mye modifikasjon, hvit og krom fargen på punktmønster, den dristige kontrast mellom tung farge og hvit base, skjult litt amorøs skjønnhet, også sant, også magisk, lunefull. Hele kontrakterte vogue, gi en person ren og frisk, behagelig følelse. Stor: enkel og sjenerøs.

Glass lampe skygge i forhold til fordelene og ulempene ved PC lampeskjerm: nå er det mye skorstein, så er det bra og god PC lampeskjerm, lampeglass form kan tilpasses etter kundens behov, enten det brukes i hjemmet eller i utendørs, er veldig vakker, i lyset av disse lamperne, hvordan skal vi velge? Fordelene og ulempene ved glasslysskyggen og PC-lampeskjermen er beskrevet nedenfor.

Glass lampeskjerm

1. Det glassagtige produktet er veldig bra, akkurat som glasset vi normalt ser, det vil ikke bli blokkert av lys når det kommer om natten, og det kan passere gjennom.

2. Vi vet alle at lyspæren blir varm etter bruk i lang tid, noe av lyspære temperaturen er veldig høy, glassprodukter ved høye temperaturer er ikke hva som er effekten, kan fortsette å bruke, og det er ingen irriterende lukt.

3. Det er mange plast lampeskjermer som brukes i lang tid, overflaten vil bli yellowed, påvirker lysets lysstyrke, glassprodukter kan være veldig bra for å unngå dette punktet.

4. Det kan bli farget med mye prosess, veldig vakkert.

Cons: Glassprodukter er spesielt utsatt for brudd, som også er den eneste ulempen.

Ii. PC lampe skygge

PC-materiale av skorstein er veldig lett, dens tetthet er mindre enn glasset, ikke lett ødelagt, når du bruker importerte råvarer inn i skorsteinen med 5-10 år grunnleggende endrer ikke farge, fargen på den er mangfoldig, kan brukes i mye dårlig miljø, kan motstå virkningen av sterk vind og snø og is, er veldig bra, denne typen produkt er vanligvis brukt i utendørs, i midten av det store torget, hovedveien, parken, landskapslampen, disse er alle kan første PC lampeskjerm.

Svakhet: Dette produktets fleksibilitet er ikke bra, helt gjennomsiktig. PC-lampeskjerm kan forårsake blendende midt i lyskilden eller strengen av blendende lys. Lysstyrken i lyskilden reduseres raskt, men er ikke egnet for bruk i hjem. PC termisk deformasjonstemperatur på 90 grader, må bruk av PC-lampedeksel ofte vurdere å øke avstanden til lyskilden og lampedekselet eller redusere utgangseffekten til lyskilden.

Sørg for å bruke miljøet du bruker når du velger lampeskygge, slik at det ikke er fare og tap.