Hjem > Nyheter > Innhold

Glass Light Shade Samlet Enkel Mote

Sep 27, 2017

Glass lampeskjerm og PC lampeskjerm Kontrast fordeler og ulemper: Nå er det mye nyanse på markedet, Glass Light Shade, så er glassskyggen god eller PC-nyanser er gode, deres form kan tilpasses etter kundenes behov, enten hjemme, eller i utendørs, er Er veldig vakker, Glass Light Shade hvordan kan vi velge å møte disse nyansene? Her fortelle deg om fordelene og ulempene ved glassskygge og PC-skyggekontrast.

1. Glassprodukter er veldig god lysoverføring, Glass Light Shade som vi vanligvis ser det samme glasset, om kvelden når åpningen ikke har lyse hindringer, kan du hele veien gjennom.

2. Vi vet alle at pæren i bruk av lang tid vil være varm, noe pære temperatur er veldig høy, glassprodukter ved høye temperaturer og vil ikke ha noen effekt, kan Glass Light Shade du fortsette å bruke, og der vil være nei Den irriterende lukten distribueres.

3. Det er mye plastskygge å bruke lenge, Glass Light Shade overflaten blir gul, og påvirker lysstyrken, glassprodukter kan være en god måte å unngå dette.

4. Du kan bruke mye teknologi for farge, veldig vakker.

Led lampe er nå veldig populære lamper, vil mange mennesker i valg av lamper bli vurdert når valg av ledet lamper, og ledet glass nyanse er en ledet lampeskygge, er hovedmaterialet brukt glass, Glass Light Shade glass er nå veldig godt interiør Material, så ledet glass skygge til slutt hvordan? Her tar vi deg bare for å forstå hvordan den neste ledede glassskyggen og bruken av forholdsregler.

Led glass skygge er nå mange mennesker liker å velge skyggen, glass skygge er ikke for mye modifikasjon, vi ser vanligvis den ledede glassskyggen er hvite og krom disse to farger stiplet punktmønster, re-farge og hvitt og deretter Fet kontrast, i Den skjulte sporet av lidenskapelig skjønnhet, generøs, gir glasslysskygge sann og falsk, uforutsigbar følelse. Og den generelle enkle mote, kan gi folk frisk komfort. Og ledet glassskygge med god lysoverføring, høy gass for å leke, ikke pan, værbarhet, høy transmittansfordeler, kan brukes inne og ute av belegg, matt, vakuumbelegg, matt aluminium, elektrostatisk sprøyting, Glass Light Shade-farging og andre fargeprosess. Passer for innredning, belysning med lys. Nå har high-end LED innendørs belysning blitt brukt glass lampeskjerm.

1) Først av alt, hvis vi er i ferd med å plukke den plutselige økningen i strømforsyningsspenningen, slik at strømforsyningsspenningen plutselig steg opp mange grunner, for eksempel strømkvalitetsproblemer, Glass Light Shade, samt vår daglige bruk av spenningen forårsaket av feilaktig plutselig økning i fenomenet.

2) For det andre, LED-strømforsyningskretsen for lokal kortslutning, Glass Light Shade som regel på grunn av en linje i kretsen eller trykt ledninger eller annen kortslutning for å gjøre dette stedet, spenningen øker, og deretter en LED på grunn av sin egen kvalitet skade og dermed kortslutning, dens originale spenningsfall går videre til andre lysdioder. Det er et dårlig lys er ikke bra. Temperaturen i lampen er for høy, Glass Light Shade, slik at egenskapene til LED-forringelse.

3) Til slutt, lampens innside i vannet, er vannet ledende, noe som førte til kortslutningen på belysningslinjen, da forsamlingen ikke gjorde antistatisk arbeid, slik at den interne LED-lampen har vært statisk skade.