Hjem > Nyheter > Innhold

Glass Light Shade Lighting Mode

May 31, 2017

Glass Light Shade Frontlampens lampeskjerm av bilen er en del av det robuste glasset med striper, noe som gir en følelse av litt væske i visuell og taktil forstand. Hvorfor bruke dette designet? Glass Light Shade I mørket om natten kan du også slå på lommelykten for å observere at strålen er smal og rett. Glass Light Shade Dette er selvsagt nyttig for forbipasserende om natten, men det er en stor skjult fare i belysningen av en av fartgående biler.


Det menneskelige øye har lysbredde, smal og grense klar stråle, selv om det kan få personen til å se fronten, men veikanten alt ikke kan sees, dette gir kjøretøyet å observere veiforbindelsen for å gi den ekstrem vanskeligheten når du kjører . I tillegg vil Bright Light, Glass Light Shade mørk svart en slik mørk lys kontrast, men også gjøre føreren blendet, spesielt i bilen risting eller risting, fordi lyset er i stadig endring raskt, er visjonen lett å trøtthet. Derfor kan kjøretøyets frontlykter ikke bare vedtas på denne måten av belysning.

Gammeldags billykter, først ved å bruke en slipepære, gjennom økningen i grad av astigmatisme, for å svekke belysningsbelysningen, Glass Light Shade, slik at føreren kan skille det omgivende miljøet godt, for eksempel venstre eller høyre gren , Forest Yin Tree, road kanten og så videre. Senere brukte en annen person en frostet lampe, ligner graden av astigmatisme, for å erstatte slipepæren. Imidlertid er astigmatismen til slipepæren og glasset ikke bare på siden og forsiden av bilen, men også i toppen, så det er mye sløsing.

Og ved hjelp av det lette glasset med stripene, Glass Light Shade kan du overvinne disse manglene. Astigmatismeglasset er i hovedsak en kombinasjon av et objektiv og et prisme, som har en effekt av spredning av lys til ønsket retning. Så når en moderne bil er utstyrt med en slik lampe, kan bilens frontlykter forsiktig opplyse vei fremover og veikanten. I tillegg kan lysglasset også gjøre en liten del av det brytning litt oppover og på begge sider for å belyse veiskilt og milepæler. I tillegg kan økningen i striper også øke fastheten til lampeskjermen, ikke lett ødelagt.