Hjem > Nyheter > Innhold

Glass Light Shade Det brukes til refleksjon

Oct 25, 2017

Glass lampeskjerm er hovedsakelig brukt for energibesparende lamper, Glass Light Shade typen av sub-i henhold til prosessen er: pulver lampeskjerm, frostet lampeskjerm, fordampning lampe deksel og så videre. I henhold til formen kan det deles inn i sylindrisk, stearinlys, sfærisk, heteroseksuell og så videre.

Belagt melkaktig hvit nyanse kan være energibesparende belysning lysere og mykere. Skrubbe glass skygge form tåke, ofte brukt i dekorasjon. Lampeskyggen brukes til refleksjon.

Lysbilde av prosessen

Blåsteknologi er bruk av glass i et bestemt temperaturområde med plastisitetskarakteristikker, bruk av huljernstang fra ovnen for å plukke ut glassfrit, Glass Light Shade, en person som blåser i den ene enden, den andre enden av glassfriten er blåst inn i en sfærisk form. På denne tiden kan være gjennom saks, mugg og andre verktøy til plast. Blåseroperasjoner krever vanligvis flere personer til å jobbe sammen.

Selv om blåseteknologien kan gjenspeile den karakteristiske personligheten, men i stor grad stole på sjansen, er begrensningene ganske åpenbare. Som et resultat, viste Glass Light Shade flere artister sin oppmerksomhet på kombinasjonen av blåser teknologi og annen teknologi.

Plukk opp et godt forvarmet blåserør, dyp 1300 graders smelteovn, ikke grådig, ikke for få. Bare en gruppe varm glass, med varme festet til det blåste røret, solbrillene, skjerfene, Glass Light Shade tungt bevæpnet, klar til å snu røret, igjen og igjen.

Vil bli tatt i mold materialet, lykke til, Glass Light Shade gjennom jernrøret vil blåse inn i glasset, ut.

Kvalitetsglasskanten av håndfølger vil ikke kutte hånden, selvfølgelig, på grunn av økningen i prosessen, er prisen på produktet ikke det samme fordi tapet av denne prosessen er flott.

Glass kan ikke la sin naturlige kjøling, Glass Light Shade fordi overflaten ved luftkjøling og sammentrekning, internt, men på grunn av varme og ekspansjon, vil rask avkjøling føre til ujevnt trykk og sprekker.

Stue tak hengende over hjemmelaget diy retro glass lampekrone, ser veldig stilig atmosfære. Lysekrone under det fremmede kaffebordet, over frisk frukt og lyse blomster, som har økt vitaliteten til stuen. Sofabord ved siden av kombinasjonen av beige skinnsofa, vil Glass Light Shade sittende på toppen føles veldig behagelig og myk. Det er en svart LCD-TV som henger fra TV-bakken, og når folk kan se på TV for å slappe av i fritiden.

Stue tak over akrylmaterialet energibesparende grønne lysdeksellys, Glass Light Shade lys som blomster er veldig elegante og vakre. TV-bakgrunnsveggen er grå, foran Khaki-TV-kabinettet over den svarte LCD-TVen, når folk kan se på TV for å slappe av når stemningen. Glass Light Shade Den andre siden av sofaen veggen over de to fargerike bildene, ser veldig kunstnerisk atmosfære. Forsiden av veggen er en kombinasjon av sjokolade-farget sofa, sitter på toppen vil føles veldig behagelig og myk.