Hjem > Nyheter > Innhold

Glass lys skygge for behandling

Jun 14, 2017

Alt sammen, ledet Glass Light Shade glødelampe for å passere USA UL sertifisering er de viktigste to store problemene: først vil lampen bli brutt etter at lampen er slukket; Det første problemet kan håndteres på strømforsyningen, men det andre problemet mange produsenter har forskjellige løsninger, kan heller ikke effektivt garantere suksessraten for sertifisering. 24 juli Glass Light Shade Kina Test testing Shenzhen Sikkerhet regulering Laboratorium UL Senior ingeniør Han Weisong fra vinkelen av UL sertifisering for alle å svare på LED glødelampe lampe glass lampeskjerm sertifisering må ta hensyn til problemene og poengene.

USA UL sertifiseringskrav LED glødelampe glass lampeskjerm kan ikke ødelegge, eller brudd er svært liten, testfinger kontakt uten fare. Glass Light Shade For å løse problemet med at glass lampeskjermen av LED-glødelampen faller fra hverandre, er ledede produsenter i dag mer vanlig løsning, inne i eller utenfor glassdekselet med litt plast, glasslim eller silikagel, glasset som skal trekkes, øker Styrke, slik at glasset på høsten ikke vil bryte, slik at fingerkontakten ikke vil være farlig.

Men denne løsningen vil møte problemet med at lim ikke er sertifisert. Hvordan løser denne situasjonen problemet med sertifisering? En betingelse er at UL vil måle tykkelsen på materialet, RTI og faktiske prøver på kontrollsiden. Hvis belegget (lim) har sertifisering, er det nødvendig å styre limprodusentene og bedriftsnummeret, skrevet i rapporten. Hvis belegget ikke er sertifisert, er det nødvendig med en tilfeldig test for å identifisere materialet. Denne typen test i det innenlandske relativt mindre gjør, vanligvis sende til Taiwan å gjøre. En årlig Fus-test er også nødvendig for å verifisere at materialkostnaden ikke har endret seg.

En annen er LED-glødelampeskjermen kan også brukes til UL-sertifisering av veien, er den første halvdelen av UL også oppdatert en standard. Glass Light Shade Det er akseptabelt å bryte ned glass lampeskjermen til LED glødelampen, men det klare kravet og bestemmelsen for området og størrelsen på det ødelagte glasset.

Det første trinnet er å gi tre prøver for dråpetesting, og angi deretter at glasslampens område som faller etter droppprøven, er mer enn 75% størrelsen på esken i den typen som er vist i den følgende figuren. Det vil si at området for glasslampeskjermen er nødvendig for å ta opp 75% av belysningsområdet annet enn lampeholderen (glass lampeskjerm + annet tilbehør), i stedet for 75% av glassskyggeområdet vi forstår. Og det trenger merking. Dette er for å unngå fragmentering av sikkerhetsrisikoen. Glass Light Shade For å oppnå de ovennevnte kravene til å passere UL-sertifisering.

Sammenligning av fordeler og ulemper mellom glasslampeskjerm og PC Lampeskjerm: Nå har markedet mye lampeskjerm, så glasslampeskjermen er god eller PC-lampeskjerm, deres form kan tilpasses etter kundenes behov, enten det er hjemme eller i Utendørs, Glass Light Shade er veldig vakkert, ansiktet på disse lampeskjermene, hvordan velger vi? Her er en titt på fordelene og ulempene ved glass lampeskjerm og PC lampeskjerm.

1. Gjennomgangen av glassprodukter er veldig bra, da vi vanligvis ser glasset, om kvelden når lyset ikke er blokkert, kan du hele veien gjennom.

2. Vi vet alle at pæren vil bli varm etter lang tid, noe av pære temperaturen er veldig høy, glassprodukter i høy temperatur vil ikke ha noen effekt, kan fortsette å bruke, Glass Light Shade og det vil ikke være noe Irriterende lukt utstråles.

3. Mange plast lampeskjermer brukes i lang tid, overflaten blir gul, og påvirker lysets lysstyrke, glassprodukter kan være veldig gode for å unngå dette.

4. Kan males med mye teknologi, veldig vakker.