Hjem > Nyheter > Innhold

Glassburk Visningen av displayet

Jul 31, 2017

I de senere år ser markedet for glassburkemballasje mer og mer ut i markedet. Glassburk begynte i pickles, mat, kosmetikk og andre aspekter har en ny applikasjon. Glassburk I det siste utgjorde plastflaskeemballasje det vanlige markedet.

Glassburker anses å være for store og ubeleilige for transport, Glassburk og glassskruer, glassburskostnadene er for høye, og det er svært få produsenter i markedet som bruker glassburker.

Glassbeholderemballasje i plastflaskeemballasje myknere og en rekke hendelser, i glassflaskepakningsprosessen, Glass Jar-glassbeholdere har begynt å bli allment velkommen.

For emballasje av glassbokser i denne formen, Glass Jar med markedets etterspørsel etter differensiert emballasje, vil fremtidig markedsefterspørsel fremme den videre utviklingen av glassburkemballasje.

Produksjonsprosessen av glassburk omfatter i hovedsak råmaterialforbehandling. Kalk råmaterialer (kvarts sand, soda, kalkstein, feldspar, etc.) knuses, slik at de våte råmaterialene tørker, jernholdige råmaterialer for jernbehandling for å sikre glassets kvalitet. Rhithers. Refunds.ithers. Refunds.itheromenulates Rh-Glass batch materiale i bassengovnen eller bassengovnen for høy temperatur 1550 ~ 1600 grader, oppvarming, slik at dannelsen av uniform, ingen bobler, og oppfyller molding kravene til flytende glass molding. Væske glasset i formen laget av den ønskede formen av glassproduktene, som flat, Glass Jar diverse redskaper og annen varmebehandling. Gjennom annealing, quenching og andre prosesser for å eliminere eller produsere det indre spenningen i glasset, splittelsen eller krystalliseringen, og endre strukturen til glasstilstanden. Så lenge det ikke er lagret, må du bruke krydder, Glass Jar, men som mel, nøtter, godteri, potetgull, pickles og lignende, så er de helt perfekte våpen. Du kan også indikere etiketten på en gjennomsiktig tank, og det synes å være godt organisert, Glass Jar, men også å minne folk.

Glass bokser kan også brukes som en blomsterpotte, så lenge samlingen av noe jord, kan du plante den grønne planten kan være. Dens gjennomsiktighet kan gjøre anlegget bedre synlig.

Glassboksene ordnet på en pene og ordentlig måte plassert i speilet i glasset, Glassburk, kan du alle typer varer rimelig opptak. Dine små stykker ting, det vil ikke tilfeldig tapt.

Du kan bruke IKEA glassbokser til å produsere noen hjemmedekorasjoner, for eksempel en romantisk lysestake, glassburk en flaske storslått snø og så videre.