Hjem > Nyheter > Innhold

Glassburk Strengt forseglet

May 31, 2017

Glassburk Denne artikkelen er strengt forseglet, Glass Jar prinsippet er: Innsiden er et vakuum, bare når det ytre trykk, kan en liten gass inn i inngangen åpnes.

Metode One: Vri flasken med et håndkle for å unngå skade og eksponere. Flasken vil være parallell med veggen, den første kan være en lett og tung fristelse, som vanligvis oppleves så lenge den rette kraften, tre, to under munnen umiddelbart løsnes, med hendene for å snu lokket, kan du åpne dette Fylling av gjenstander.

Metode To: Ta direkte en jernskje eller liten hammer for å banke noen Tiegueb, prosessen med perkusjonen vil bli helles i luften. Glassburken ikke lenger vakuumet kan lett åpnes.

Metode Tre: Tankens munn vender opp eller sidelengs, nederst på klaffen.

Fra den historiske opplevelsen for å se gjennom og oppsummere historien, kan i sammendragshistorien se fremover. Glassindustrien har møtt enestående utviklingsmuligheter, men har også møtt et uovertruffen utviklingsdilemma, rationell bruk av ressurser, Glass Jar energibesparelse og miljøvern og kvalitet er gjenstand for fremtidig forskning og utvikling.

Glassproduksjonen begynte med forståelse og konsept, Glass Jar endelig kvalitet og miljøvern

1. Det er svært viktig å ha full kunnskap og gode ideer før de begynner å målrette, og tilbaketrukket produkt og teknologi er forankret i kunnskap og ide.

2. Fra dagens synsvinkel har flertallet av glassvirksomhet på råmaterialesammensetning, granularitet, vannkontroll ikke vært nok oppmerksomhet, som fortsatt er underlagt begrensningene til råmaterialeleverandører, å lage kvalitetsprodukter av høy kvalitet, en av Flaskehalsene;

3. Legg også merke til prosesslinken og detaljteknisk forskning og tar tiltaket

Utformingen og produksjonen av glassovnen er fortsatt i personlig heroismestadium, og alle typer "fire nye teknologier" har ikke blitt fullt utført, for eksempel optimal konstruksjon av ovnsstruktur, materialapplikasjon, varmebehandling, bobling, elektrisk smelting, innsiden Peep overvåking, utslipp behandling, Glass Jar avfallsvarme utnyttelse, automatisk kontroll, etc.

4. For tiden er det ikke en perfekt modernisering av den store glassugnmodellen for læring og referanse, men også produksjon av glassflaskehals av høy kvalitet.

5. Standardiseringsarbeid er svært svakt, nasjonale standarder, industristandarder, bedriftsstandarder og normer ligger fortsatt etter tiden. Standarden for teknologiske fremskritt bør være først, standard tilbaketrukkethet er flaskehalsen som hindrer utvikling.