Hjem > Nyheter > Innhold

Glass krukke produksjonsprosessen

Aug 25, 2017

Produksjonsprosessen av glasskrukke omfatter hovedsakelig råvarer pre-prosessering. Lime råvarer (kvarts sand, brus ash, kalkstein, Feltspat, etc.) knust, slik at våt råvarer tørr, jern råvarer for jern behandling for å sikre kvaliteten på glass. Utarbeidelse av parring materialer. Glass satsvise materiale i bassenget ovn eller bassenget ovn for høy temperatur 1550 ~ 1600 grader, oppvarming, slik at dannelsen av uniform, ingen bobler, og kravene molding av flytende glass molding. Flytende glasset i mold laget med nødvendige form av glassprodukter, for eksempel flat, ulike redskaper og andre varmebehandling. Gjennom de annealing, slukke og andre prosessene å eliminere eller produsere interne stress i glass, delt eller krystallisering og endre strukturen av glass.

Hvorfor livet til glasskrukke brast fenomen

Faktisk, av årsaker for termisk ekspansjon og sammentrekning, glass krukke varmen vil være del av termisk ekspansjon, mens den kalde delen av forblir intakt, og glass krukke teksturen er relativt sprø, så glasskrukke ikke er ensartet oppvarming , som fører til glasskrukke kan ikke bære en utvidelse av den oppvarmede del av Splits eller sprengt.

Hvordan kan vi forhindre?

Du bør vite at reagensglasset i oppvarming før først å varme den? Faktisk, glass rør nederst i ulike deler av først til å opprettholde en viss temperatur, og deretter justere den nedre delen av oppvarming, så det blir ingen fare. Det vil være det samme som glasskrukke, oppvarmet delen av utvidelsen, den andre delen er fortsatt kaldt, så det blir risikoen for eksploderer.

Glass krukkene i kokende vann i 10 minutter prinsippet er lik, det vil si hele glasskrukke har visse høy temperatur, denne gangen til glasset jar inne pouring varmt vann, for glasskrukke, temperaturen og eksterne temperatur er nesten tid, så det vil være ingen fare.