Hjem > Nyheter > Innhold

Glassburk Energisparing og miljøvern

Oct 24, 2017

Glassburk er en vanlig brukt i matemballasje, gaveemballasje, medisinsk emballasje av kjemiske beholdere.

Glassbeholderproduksjonsprosess:

Produksjonsprosessen av glassburk omfatter i hovedsak råmaterialforbehandling. Kalk råmaterialer (kvarts sand, soda, kalkstein, feldspar, etc.) knuses, slik at de våte råmaterialene tørker, jernholdige råmaterialer for jernbehandling for å sikre glassets kvalitet. Forberedelse av parringsmaterialer. Glass batch materiale i bassenget ovn eller basseng ovn for høy temperatur 1550 ~ 1600 grader, oppvarming, slik at dannelsen av uniform, ingen bobler, og oppfyller molding krav til flytende glass molding. Væske glasset i formen laget av den nødvendige formen av glassprodukter, som flat, diverse redskaper og annen varmebehandling. Gjennom annealing, quenching og andre prosesser for å eliminere eller produsere glass internt spenning, fase eller krystallisering, og endre strukturen av glasstilstanden.

resirkulere og gjenbruk

Gjenvinning av glassglass øker hvert år, men mengden av denne resirkuleringen er stor og umåtelig

Ifølge Glass Packaging Association kan energien som er lagret av en glassburk, lagres med ca 100 timer lyspære i 4 timer, slik at en datamaskin kan løpe i 30 minutter og se et 20-minutters tv-program, så det resirkulerte glasset er Et spørsmål av stor betydning.

Gjenvinning av glassburker sparer energi og reduserer avfallskapasitet, kan gi flere råvarer til andre produkter, inkludert glassglass. Ifølge Nasjonalt råd for kjemiske produkter rapporterte det nasjonale forbruket av plastflasker at i 2009 ble om lag 2,5 milliarder pund plastflasker gjenvunnet, gjenopprettingsgraden nådde bare 28%.

Hovedegenskapene til glassemballasjebeholdere er: giftfri, smakløs; gjennomsiktig, vakker, god barriere, lufttett, rike råvarer, lave priser, og kan brukes mange ganger. Og har fordelene med varme, trykk, motstand mot rengjøring, både høy temperatur sterilisering, men også lav temperatur lagring. Det er på grunn av sine mange fordeler, så bli øl, fruktte, jujubejuice og mange andre foretrukne emballasjematerialer.

71% av verdens øl fyller glassflasker, og Kina er verdens største andel glassflasker, og står for 55% av de globale glassflasker, hvert år mer enn 50 milliarder kroner, glassflasker som ølemballasje Mainstream emballasje, etter at hundre år med ølemballasje forandrer seg i livets omskiftninger, er det fortsatt den stabile materialstrukturen, forurensningsfri, lave priser av ølindustriens favør, "når virksomheten vil ha et vakkert utseende av emballasje, men også gi folk er kaldt. Glassburken er fortsatt den foretrukne emballasjen til ølbransjen. "For ølpakningen bidro godt, de fleste elsker å bruke den.

Energibesparende og miljøvern

I løpet av de siste tiårene har praksis med teknologisk omforming i glassovner i verden vist at hele oksygenforbrenningsteknologien har betydelige fordeler som lav investering, lavt energiforbruk og lav forurensende utslipp. I USA, Europa, er lettvektsflasker de ledende produktene av glassperler, liten munnblåsende teknologi (NNPB), varm og kald side av flaskesprøytebeleggsteknologien, lett produksjon av avansert teknologi.

Tysk firma har kunnet produsere 1 liter konsentrerte juiceflasker, veier bare 295 gram, glass tankvegg belagt med organisk harpiks, kan forbedre flaske trykkintensiteten på 20%. I moderne fabrikker er produksjonen av glassglass ikke lett, det er mange vitenskapelige problemer som må løses.

I vårt daglige liv kan overalt se glassglassfiguret. Hvorvidt det er drikker, narkotika eller kosmetikk, etc., er glassburer deres gode partnere. Disse glassglassene, på grunn av sin gjennomsiktige skjønnhet, god kjemisk stabilitet, innholdet i ikke-forurensende, høy temperaturoppvarming, kan den gamle flasken resirkuleres, og andre fordeler, har blitt ansett som de beste emballasjematerialene.