Hjem > Nyheter > Innhold

Kondensorrør Bruk rekkevidde

Oct 24, 2017

Et kondensorrør er en laboratorieapparat som fungerer som kondenserende middel, bestående av kondensering eller reflowing, vanligvis bestående av to glassrør, ett av de mindre glassrørene, gjennom hvilke det mindre glassrøret løper gjennom det større glassrøret.

Innersiden av det indre rør av kondensorrøret har en splittport som kan kobles til annet utstyr av forsøksinnretningen for å tillate at den varme gassen eller væsken strømmer gjennom det indre rør og kondenserer. Ytre røret har vanligvis en øvre åpning på begge sider, som forbinder plastrøret som bærer kjølematerialet (som vann). Ved bruk er den nedre åpningen av det ytre røret vanligvis forbundet med kranen, fordi vannet i kondensatoren vil møte varme og automatisk strømme til toppen for å oppnå større kjøleeffekt

bruk

Brukes ved destillasjon av flytende eller organisk preparat, fra kondens eller tilbakeløp. Reflow enheter og destillasjon er to eksperimentelle enheter som ofte brukes i kondenserende rør.

Bruk: damptemperatur er større enn 140 grader Celsius, med luftkondensator, temperaturen er mindre enn 140 grader Celsius, med rett kondensator.

Kondensatrør brukes vanligvis på flasker som skal testes i tilbakeløpstilstand eller når man samler kondenserte væsker. Kondensasjonen av dampen foregår på innerveggen av det indre røret. Innvendig og utsiden av røret er omgitt av rommen til vannområdet for å absorbere dampens varme og varmen fjernet funksjon. Innløpet er vanligvis et høyere vanntrykk, for å hindre vannrøret av, bør plastrøret strammes fast. Når den brukes i en tilbakestrømmetilstand, setter den nedre enden av kondensorrøret inn i en gummipropp slik at den kan settes inn i kolbeens munn og dampen avdampes i kolben.

Kondensert vann fra munnen til munnen er å lage kaldt vann og varmtvannskontaktareal, kontakttiden er lang. Hvis kondensatet er fra munnen til munnen, gikk vannet under tyngdekraften langs veggen plutselig ut, nesten ingen varmeveksling med dampen; og fra munnen til munnen, så blir kondensatet sakte fylt med kondensat, slik at kaldt vann kan holde seg lengst i kondensatoren, mens kald og varm luft varmeveksling hovedsakelig er gjennom kondensorveggen, er kondensatoren full av vann, varmeveksling effektivitet er relativt høy.