Hjem > Nyheter > Innhold

Kondensatorrørreflukseffekt

Jun 14, 2017

Brukes i destillasjon av væsker eller organisk kort for å kondensere eller resirkulere.

Anvendelsesområde: damptemperatur er større enn 140 grader Celsius, kondensorrør med luftkondensasjonsrør, temperaturen er mindre enn 140 grader Celsius, med et rettformet kondensorrør.

Kondensatoren brukes vanligvis på en kolbe som skal testes i en tilbakeløpskondisjon, eller en destillasjonsflaske for å samle kondensert væske. Kondensator Rørdampkondensasjon skjer på innerveggen på det indre røret. Det indre og ytre rørets rom er funksjonen til å absorbere dampvarme og fjerne varmen fra vannområdet. Det er vanligvis et høyere vanntrykk ved innløpet, kondensorrør for å forhindre at vannrøret faller av, bør plastrøret være tett tett med bunten. Når den brukes i tilbakeløpstilstand, blir kondensorrøret nedre ende av kondensorrøret satt inn i en gummipropp slik at den kan kobles til brennflasken og dampen avdampes i kolben.

Tilbakestrømningskondensatrør: For å unngå tap av reaktant og utnytte materialet fullt ut, bør kondensatorrør kondensatstrømningsinnretningen utformes i forekomningsenheten slik at stoffet kan gjenvinnes i væske ved kondensering og oppsamles med gass. Laboratoriet kan oppnås ved å installere et langt glassrør eller kondensat refluksrør i generatoren.

Rettformet kondensorrør

Den indre og eksterne kombinasjonen av rett glassrørsammensetning, brukt til destillasjonsoperasjon, er damptemperaturen mindre enn 140 grader, ikke for tilbakestrømning. Øvre rørets øvre og nedre sider er forbundet med beslaget, som brukes som innløp og utløp. Bruk: Ved bruk, kondensorrør tilkoblingsporten på nedre enden er koblet til et plastrør for å koble kranen som en innløp. Fordi vanntemperaturen er lav ved innløpet, er temperaturen høyere, kondensorrør og det varmere vannet vil automatisk gå høyt på grunn av lavere tetthet, som hjelper kjølevannssyklusen.

Sfærisk kondensorrør

Det indre rør er forbundet med flere glassfjerter for organisk fremstilling av tilbakeløp og er egnet for væsker med forskjellige kokepunkter.

Etter langvarig bruk kan rusten i rommet vaskes med saltsyre. Ulemper: Kondensert væske etter størkning er enkelt

Stakk i en glassball. Fordi vanntrykket er høyt, er slangen lett å falle av, bruk ledning til å knytte.

Serpentin kondensatrør

For organisk tilberedning av tilbakeløp, kondensorrør egnet for laverekokende væsker.

Kjølevannet i kondensatoren har to fordeler. (1) Forleng varmevekslingstiden slik at varmen kan fylles.

(2) Vanntettheten av høy temperatur er mindre enn bunntemperaturen, dersom kaldt vann fra bunnen, kondensat skyldes lavere tetthet, er det en stigende trend og det inverterte kjølevannet i røret for å danne Turbulens, svært skadelig for varmeoverføring effektivt, kondensatorrør og kondensatrøret vil føre til at kondensrøret brister. Generell destillasjonsdamp holder alltid 100 grader Celsius, trenger ikke tidsriktig temperaturkontroll, så trenger ikke å bruke et termometer.