Hjem > Nyheter > Innhold

Kondensatoren Pipe Exchange prinsippet

Jun 27, 2017

Kondensatoren tube er et laboratoriumutstyr brukes til å fremme kondens, vanligvis består av to glass rør, en av de mindre røret gjennom større glassrør. Kondensatoren rør det er bruk av varme exchange prinsippet til kondensat gass kjøling ble til en flytende glass instrument. Rett, sfærisk, kondensator Pipe serpentin tre spesifikasjoner lengde (mm) at det er 150 til 350 arter.

Innsiden av det indre røret av kondensatoren røret har en split-port som kan kobles til annet utstyr av eksperimentelle enheten slik at varm gass eller væske renner gjennom det indre røret og kondensere. Ytre røret har vanligvis en øvre åpning på begge sider, kondensator Pipe koble plastrør bærer kjøling materialet (for eksempel vann). Når den brukes, kobles vanligvis lavere åpningen av ytre røret til kranen, kondensator Pipe fordi vannet i kondensatoren vil møte varme og automatisk flyte til toppen, for å oppnå større kjøleeffekt.

Rett kondensatoren rør

Fra kombinasjonen av interne og eksterne rett glass slange, brukt destillering drift steam temperaturen er mindre enn 140 grader, kan ikke brukes for flyting på nytt. I øvre og nedre var sider av ytre røret tilkoblet rør ledd, til stikkontakten og innløpet. Hvordan bruke: når det brukes, vil bli koblet til den nedre enden av plastrør koblet til kranen, som en vanninntak. Kondensatoren Pipe fordi temperaturen på innløpet er lav og vannet varmes av damp, temperaturen er høyere; varmtvann reduseres automatisk på grunn av tetthet, som bidrar til å sirkulere kjølevann.

Air kondenserende rør

Air kondenserende rør og rett-formet kondenserende rør brukes hovedsakelig til å destillere av produktet (inkludert destillasjon og fraksjoneres), kondensator rør når destillasjon kokepunkt av mer enn 140 grader, generelt bruk av luft kondenserende rør, for å unngå rette kondensatoren kjølevann førte til et stort glass temperaturforskjellen utbrudd.

Sfærisk kondensoren

Det indre røret er koblet til glass kuler for utarbeidelse av organisk reflux, egnet for en rekke kokepunktet av væsken.

Langsiktig bruk, ermene på rust kan vaskes med saltsyre. Ulemper: kondensert væske etter herding lett å fast i glass ballen. Kondensatoren rør som vanntrykket er høy så slangen er enkelt å falle av, bruken av wire knyttet.

(1) øke varmen utveksling tiden, kondensator røret slik at varmen kan være mer fullstendig. (2) høy temperatur vannet tetthet enn bunnen av vannet er liten, kaldt vann hvis bunnen, kondens vann kan skyldes følgende tetthet er liten, det er en oppadgående trend, kondensator Pipe og helle kjølevann i røret til skjemaet turbulens , er svært effektiv varmeoverføring, kondensator Pipe og kondensat røret på grunn av ujevn varme forårsaket av kondens tube burst.