Hjem > Nyheter > Innhold

Sentrifugal glass lampe nyanser høy etterspørsel

Nov 02, 2017

Bruken av glass lampeskjerm, ofte opplevd en rekke problemer, oppstod et problem, det er nødvendig å løse, og ikke satt inn for å ignorere, da i bruk, Centrifugal Glass Lamp Shades glass lampeskjerm hvorfor det er bobler, dette er på grunn av hva det! Det er noen grunn, under la den lille flettet å lære med deg.

Jeg synes de mest åpenbare to poengene: Først, skjøre, er det sikkerhetsrisiko.

For det andre er vekten tyngre enn andre materialer og krever høy base. Tiltak for å eliminere: Bruk av sikkerhetsglass, for eksempel herdet eller plast, eller plexiglass. Glass med centrifugalglasslampe skal være av god kvalitet, pålitelig, for å unngå defekt glasseksplosjon og andre feil. Vitenskapelig designbase for å sikre en stabil og sikker fast lampeskjerm.

Ovennevnte er glass lampeskjermen hvorfor det er en boble løsning, glass er ikke plast, eller det vil være skjøre situasjon, som vi ikke kan unngå, vil sentrifugalglasslysskygger i bruksprosessen uunngåelig støte på støt eller ved et uhell støtet inn, er det mulig å støte på.

På kort tid og en liten plass blir sentrifugal glass lampeskygger energi forvandlet fra en form til en annen og ledsaget av en prosess med sterk mekanisk effekt. Eksplosjonen av vanlige sprengstoff er omdannelsen av kjemisk energi til mekaniske energier; Nukleare eksplosjoner er omdannelsen av den energiske kraften til kjernenes reaksjon på den mekaniske energien. På dette punktet vil en stor mengde varme akkumuleres på kort tid, slik at volumet av gassen ekspanderer raskt og forårsaker en eksplosjon.

Et lys er et daglig belysningsverktøy, laget av parafinvoks, som brenner ut lys. I tillegg har sentrifugal glass lampeskygger lys i bursdagsfester, religiøse festivaler, kollektive sorg, begravelser og andre aktiviteter også viktige bruksområder. I litterære og kunstneriske verk har lysene den symbolske betydningen av ofre og hengivenhet.

Nå er glasslampeskjæret med den rette stripen i hovedsak kombinasjonen av linsen og prismaet, noe som medfører at lysbryteren spredes i ønsket retning. Sentrifugalglasslampeskjermer Så når bilen er utstyrt med en slik lampeskjerm, kan frontlysene lyse opp et stort område av bilens fremre retning jevnt og forsiktig. Samtidig er lampeskjermen spesialdesignet slik at en liten del av lyskilden litt oppover og på begge sider for å belyse veiskilt og skilt og så videre.

Selv om direktelyset er veldig lyst, men hvis billyktene er et slikt design, selv om det kan se fronten, men fordi midten av lyset er for sterk, er sentrifugalglass lampeskygger ikke synspunktet på veikanten, hvilket er svært skadelig for sikkerheten til kjøringen. Derfor er lampeskjermen nå utformet av stripene, så formålet er å få direkte lyset til å skifte, bedre spredning, brytning til fronten

Men utformingen av stripene er ikke en natt, forbedringen av designet er fra slipepæren, gjennom astigmatismen for å svekke lysstyrken av belysningseffekten, slik at føreren kan skille det omgivende miljøet godt, for eksempel venstre eller høyre gren, Forest Yin Tree, road kanten og så videre. Senere brukte sentrifugalglasslampe noen en glass lampeskjerm i stedet for en frostet pære. Imidlertid er astigmatismen av den frostede pæren og den frostede lampeskjermen ikke bare på siden og forsiden av bilen, men også i toppen, så mye lys er bortkastet.