Hjem > Nyheter > Innhold

Sentrifugal Glass Lampeskygger Egenskaper av plastisitet

May 31, 2017

Sentrifugal Glass Lampeskygger Blowing teknologi er bruk av glass i et bestemt temperaturområde av egenskapene av plastisitet, bruk av hule jernstenger fra ovnen for å plukke ut glasset, en av folk i den ene enden blåser gass, den andre enden av Glasset er blåst inn i en sfærisk. Sentrifugal glass lampe nyanser På denne tiden kan være gjennom saks, mugg og andre verktøy for å forme. Blåseroperasjoner krever vanligvis et par personer til å jobbe sammen. Selv om blåste teknologien kan gjenspeile den distinkte individualiteten, men i stor grad stole på uforutsigbarhet, er begrensningene ganske åpenbare. Som et resultat har flere artister skiftet oppmerksomhet til kombinasjonen av blåser teknologi med annen teknologi. 1, plukk opp materialet for å forvarme godt rør, sentrifugalglass lampeskygger i dybden 1300 graders smeltedigelovn, ikke enn, ikke for lite. Riktig varmeglass, med varme festet til røret, solbriller, turban, væpnet, klar til å snu fakkelen, om og om igjen

2. Molding vil bli tatt i mold, heldigvis, gjennom jernrøret vil bli blåst inn i glasset, støtte.

3. Kanten av glasset med høy kvalitet blir ikke kuttet for hånd, selvfølgelig på grunn av økningen av prosessen, er prisen på produktet ikke det samme, sentrifugalglasslampe nyanser fordi tapet av denne prosessen er veldig stor .

4. Annealing glass tillater ikke avkjøling fordi overflaten er kontrahert ved luftkjøling, men interiøret er oppblåst av varmeoppbevaring, og hurtig kjøling kan forårsake trykk å sprekke.

Sammenligning av fordeler og ulemper mellom glasslampeskjerm og PC Lampeskjerm: Nå har markedet mye lampeskjerm, så glasslampeskjermen er god eller PC-lampeskjerm, deres form kan tilpasses etter kundenes behov, enten det er hjemme eller i Utendørs, er veldig vakker, centrifugal glass lampe nyanser ansiktet av disse lampeskjerm hvordan velger vi? Her er en titt på fordelene og ulempene ved glass lampeskjerm og PC lampeskjerm.

Glass lampeskjerm

1. Gjennomgangen av glassprodukter er veldig bra, da vi vanligvis ser glasset, om kvelden når lyset ikke er blokkert, kan du hele veien gjennom.

2. Vi vet alle at pæren vil bli varm etter lang tid, noe av pære temperaturen er veldig høy, glassprodukter i høy temperatur vil ikke ha noen effekt, kan fortsette å bruke, og det vil ikke bli noen irriterende lukt utstrålet .

3. Mange plast lampeskjermer brukes i lang tid, overflaten blir gul, og påvirker lysets lysstyrke, glassprodukter kan være veldig gode for å unngå dette.

4. Kan males med mye teknologi, veldig vakker.