Hjem > Nyheter > Innhold

Kjøp Glass Cover å betale oppmerksomhet på detaljer!

Oct 21, 2016

Glass cover, det er ikke uvanlig for varer, tvert imot, er det ofte å se våre produkter, og er ofte synlige i livet. Denne glass dekket varer som vi vanligvis bruker lokket av komfyren når matlaging, fordi komfyren vanligvis ikke var bare ille, elektrisk varme potten er ofte ødelagt, så glass dekket dette produktet ble født.

Glass dekket vare selv om det ligner, men har ulik kvalitet, herdet glass lokket er laget fra flytende glass har en rekke gode egenskaper. Flyt er prosessen å danne tilgang vedlikehold slutten av tinn badet i gass. Påfølgende flyter i smeltet glass fra ovnen og flyter i relativ tetthet av tinn på utsiden, under handlingen av gravitasjon og overflaten spenning, tinn i glass overflaten oppslag, flat, komposisjon ser flatt, herdet, kjøling er på overgangen valsene. Rulle rulle rulle, ta ut av tinn bad i glass annealing ovn, annealing, skjæring, du får flat glassprodukter.

Denne flytende metoden og andre danner tilnærming forhold, dens styrke er riktig Yu kraftkrevende kvalitet flat glass, som ingen bølge forsterket, og tykkelse uniform, og øvre og nedre utseende flat og gjensidig parallell, og produsert linje planer ikke ved å danne tilnærming til begrensninger, enheter vare energi lav, produkter utnyttelse høy; lett vitenskapelige håndtak og slutten full nå mekanisert, og aktive, produsert lønnssats høy; serien arbeidssyklus kan år, til trygt å produsert, kan for online produsert noen ny type forsyning rett forhold som elektrisk flytende metoden refleksjon glass og Annealing, kaldt spray glass disposisjon slutten utseende. Rutenettet laget av glass herdet glass lokket: gefa ping Rafah, også kjent som gelaweiboer, også kjent som dyp-tegning av ikenotaira Onsen Ski resort, er de Belgia er grunne ikenotaira Onsen Ski Resort forbedring av Rafah.

Noen produsenter for å redusere kostnadene erstattes av vanlige glass herdet glass, selv med defekte produkter (inkludert bobler, ujevn tykkelse) shoddy. Dette er svært farlig. Glasslokk brukes vanligvis i produksjon en elektrisk potten lokk, bruk temperatur er for høy, er det luftbobler eller ujevn tykkelsen på glass coveret, ujevn oppvarming, lett å briste, som fører til personskade. Bruke vanlige glass i stedet for herdet glass, holdbarheten er sterkt redusert, brutt etter den rombeformede skarpe glass, lett å klø.

Allikevel, alle varer er en kvalitet forskjell, og handelsvare produksjon detaljer også bestemmer kvaliteten på varene.