Hjem > Nyheter > Innhold

02.The Skjønnheten av Glass Lampe Shade

Dec 05, 2020

                                                               

02.Skjønnheten i glass lampe skygge

Glass lampeskjerm og PC lampeskjerm kontrast fordeler og ulemper: Nå er det mye skygge på markedet, så glassskjermen er god eller PC nyanser er gode, deres form kan tilpasses i henhold til kundens behov, enten hjemme, eller i utendørs, er veldig vakker, hvordan kan vi velge å møte disse nyanser?

Først glassskyggen

1. Glassprodukter er veldig god lysoverføring, som vi vanligvis ser det samme glasset, om kvelden når det åpne ikke vil ha lette hindringer, kan du gjennom.

2. Vi vet alle at pæren i bruk av lang tid vil være varm, noen pæretemperatur er svært høy, glassproduktene ved høye temperaturer og vil ikke ha noen effekt, du kan fortsette å bruke, og det vil ikke være noen den irriterende lukten distribueres.

3. Det er mye plastskygge å bruke lenge, overflaten vil være gul, noe som påvirker lysstyrken på lys, glassprodukter kan være en god måte å unngå dette på.

4. Du kan bruke mye teknologi for farge, veldig vakker.

Ulemper: glassprodukter er spesielt enkle å bryte, noe som er den eneste ulempen.

For det andre, PC lampeskjerm

PC materiale skygge er veldig lett, tettheten er mindre enn glasset, når det brukes er ikke lett å bryte, import av råvarer laget av skygge med 5 - 10 år i utgangspunktet ikke endre farge, fargen er mangfoldig, kan være i mye dårlig Bruk av miljøet, kan du motstå virkningen av sterk vind og snø , veldig enkel å bruke, er dette produktet vanligvis brukt i det utendørs, i den store torget, hovedveien, den sentrale parken, landskapslys, disse er den foretrukne PC-lampeskjermen.

Ulemper: Dette produktet er ikke fleksibelt, helt gjennomsiktig PC-skygge i midten av lyskilden forårsaket av blendende eller blendende lysstreng, men lysstyrken i lyskilden reduseres raskt, ikke egnet for bruk hjemme. PC varmeforvrengning temperatur på 90 grader, bruk av PC lampeskjerm ofte må vurdere å øke avstanden mellom lyskilden og lampen eller redusere utgangseffekten til lyskilden.

Ved valg av lampeskjerm må være basert på egen bruk av miljøet, slik at det ikke blir noen fare og tap