Hjem > Nyheter > Innhold

02. 280 ml Glasskar selger godt på internasjonalt marked

Mar 11, 2020
02. 280 ml glasskrukke selger godt på internasjonalt marked

Produksjonsprosessen av glasskrukke inkluderer hovedsakelig råstoffforbehandling. Kalkråvarene (kvartssand, soda, kalkstein, feltspat osv.) Knuses, slik at de våte råvarene tørker, jernholdige råvarer for jernbehandling for å sikre kvaliteten på glasset. Utarbeidelse av parringsmaterialer. Glass batch materiale i bassenget ovnen eller bassenget ovn for høy temperatur 1550 ~ 1600 grader, oppvarming, slik at dannelsen av uniform, ingen bobler, og oppfyller støping kravene til flytende glass molding. Det flytende glasset i formen laget av den nødvendige formen på glassproduktene, så som flate, forskjellige redskaper og annen varmebehandling. Gjennom utglødning, slukking og andre prosesser for å eliminere eller produsere den indre spenningen i glasset, splitte eller krystallisere, og endre strukturen i glasstilstanden.

Hvorfor levetiden til glasskrukke-fenomenet

Faktisk, på grunn av årsakene til den termiske ekspansjonen og sammentrekningen, vil glassbeholdervarmen være en del av den termiske ekspansjonen, mens den kalde delen av forblir intakt, og glassburkestrukturen er relativt sprø, så glaskrukken er ikke jevn oppvarming, noe som vil føre til Glaskrukken kan ikke bære utvidelsen av den oppvarmede delen av kløften eller sprenges.

Hvordan kan vi forhindre at dette skjer?

Du bør vite at reagensglasset i oppvarmingen før det første som varmer det? Faktisk er glassrøret i bunnen av de forskjellige delene av den første for å opprettholde en viss temperatur, og deretter justere den nedre delen av oppvarmingen, slik at det ikke vil være noen fare. Det vil være det samme som glassbeholderen, den oppvarmede delen av utvidelsen, den andre delen er fremdeles kald, da vil det være fare for eksplosjon.

Glaskrukker i kokende vann i 10 minutter er prinsippet likt, det vil si slik at hele glassbeholderen har en viss høy temperatur, denne gangen til glasskrukken inne i å helle varmt vann, for glasskrukken, den innvendige temperaturen og den ytre temperaturen Er nesten tiden, så vil det ikke være noen fare.