100mm borosilikat glass petriskål

Hver glass petriskål er borosilikat, varmebestandig glassmateriale, omhyggelig laget for hånd. Vanligvis pakker vi litt glass petriskål i en indre boks, og noen indre bokser legger i kartongpakker.

Produktdetaljer

1. Borosilikat 3,3 glass, bedre quanlity enn nøytralt eller brusglass

2.Klar for visning av innhold

3.Reusable, autoklav sikker, veldig lett å rengjøre

4.60mm 75mm 90mm 100mm 120mm


Produksjonsbeskrivelse

Modell nr.

JX6601 100mm borosilikat glass petriskål

Materiale

Borosilikatglass

Størrelse

60mm 75mm 90mm 100mm 120mm

Teknikk

Hånd blåst

MOQ

1000 stk

Leveringstid

Innen 25 arbeidsdager etter at vi mottar innskuddet.

innbetaling

50% innskudd med T / T, og balansen ved T / T etter å ha mottatt kopien av B / L via e-post.


Flere produktbilder

2_


Produksjon og pakke

Hver glass petriskål er borosilikat, varmebestandig glassmateriale, omhyggelig laget for hånd. Vanligvis pakker vi litt glass petriskål i en indre boks, og noen indre bokser legger i kartongpakker. Selvfølgelig kan vi akseptere å pakke glass petriskål som våre kunders krav også.

1-2


applikasjon

Petriskål brukes ofte til å lage agarplater for mikrobiologi studier. Parabolen er delvis fylt med varm væskeholdig agar og en blanding av spesifikke ingredienser som kan inkludere næringsstoffer, blod, salter, karbohydrater, fargestoffer, indikatorer, aminosyrer eller antibiotika. Petriskål brukes også til eukaryotisk cellekultur i et flytende medium eller på fast agar. De brukes i immunodiffusjonsstudier når de er delvis fylt med agar eller agarosegel.

1-3

Jingxin Glassware er en ledende bedrift spesialisert på produksjon av høy kvalitet 100mm borosilikat glass petriskål. Vi kan ikke bare tilby deg tilpasset service, men også hjelpe deg med å designe produktet i henhold til ditt krav. Vennligst vær ledig for å bestille en del av denne delikate glassprodukter laget i Kina hos våre produsenter.
Forespørsel