Borosilikat Glasstrekk

Trekk hjelper med enkel overføring av væsker eller pulver i beholdere. Vanligvis med en bred munn som mater stoffer gjennom den smale stammen, forhindrer disse enhetene uønskede utslipp og opprettholder et rent arbeidsrom.

Produktdetaljer

1. Høyeste mekaniske styrke mot trykk og slag

2. Borosilikat 3,3 glass, bedre quanlity enn nøytralt eller brusglass

3.Røselig og lett å rengjøre

4.60mm 75mm 90mm


Produksjonsbeskrivelse

Modell nr.

JX6501 60mm borosilikat glassfunnelstenglass

JX6501-3(001)

Materiale

Borosilikatglass

Størrelse

60mm 75mm 90mm

Teknikk

Hånd blåst

MOQ

500 stk

Leveringstid

Innen 25 arbeidsdager etter at vi mottar innskuddet.

innbetaling

50% innskudd med T / T, og balansen ved T / T etter å ha mottatt kopien av B / L via e-post.


Flere produktbilder

2_

1-2

 

applikasjon

Trekk hjelper med enkel overføring av væsker eller pulver i beholdere. Vanligvis med en bred munn som mater stoffer gjennom den smale stammen, forhindrer disse enhetene uønskede utslipp og opprettholder et rent arbeidsrom. Tunnelene er tilgjengelige i spesialiserte stiler for spesifikke laboratorieapplikasjoner. Mange stiler er kompatible med filterpapir eller glassfrit for filtrering. Med muligheten til å kanalisere noe fint korn eller væskemateriale, er traktor viktige verktøy for ethvert miljø. Og glass er det materialet som er valgt for laboratorieapplikasjoner på grunn av sin inertehet sammenlignet med metaller eller plast. Glassfunnene har meget god kvalitet, som er gjenbrukbare og enkle å rengjøre. Har du behov for glasstunneler, vennligst kontakt oss for mer informasjon!

1-3

Jingxin Glassware er en ledende bedrift spesialisert på å produsere høy kvalitet borosilikat glass trakt. Vi kan ikke bare tilby deg tilpasset service, men også hjelpe deg med å designe produktet i henhold til ditt krav. Vennligst vær ledig for å bestille en del av denne delikate glassprodukter laget i Kina hos våre produsenter.
Forespørsel