250 ml borosilikat glassmålerlabber

Hvert glassbjelke er borosilikat, varmebestandig glassmateriale. Vi produserer glassbjelker med avanserte maskiner, fra 25ml til 1000ml glassbjelker.

Produktdetaljer

1.Med eksamen å lese omtrentlig innhold og merking område

2. Høy temperatur motstand.

3.Perfect kjemisk motstand og god termisk stabilitet

4.Available for kundenes tilpasning


Produksjonsbeskrivelse

Modell nr.

JX6101 Borosilikat Glass Måle Lab Beakers

JX6101-1(001)

Materiale

Borosilikatglass

Størrelse

25 ml / 50 ml / 100 ml / 250 ml / 500 ml / 1000ml

Teknikk

Hånd blåst

MOQ

500 stk

Leveringstid

Innen 25 arbeidsdager etter at vi mottar innskuddet.

innbetaling

50% innskudd med T / T, og balansen ved T / T etter å ha mottatt kopien av B / L via e-post.


Flere produktbilder

2


Produksjon og pakke

Hvert glassbjelke er borosilikat, varmebestandig glassmateriale. Vi produserer glassbjelker med avanserte maskiner, fra 25ml til 1000ml glassbjelker. Vanligvis er det to metoder for å pakke glassbjelker for kundenes valg: Eggkassert eskepakke og ett stykke per innvendig eskepakke. Selvfølgelig aksepterer vi å pakke glassbjelker som våre kunders krav også.

1-2


applikasjon

Høytemperaturbestandig glassbjelker er generelt sylindriske beholdere med flate bunn, og de er perfekt kjemisk motstand og god termisk stabilitet. Det meste av glassbjelken har en liten tut for å hjelpe helling. Glassbjelker kan brukes i utdanning, kjemi, forskning og livsvitenskapsapplikasjoner. Hvis du trenger, kan vi også tilpasse glassbjelker som kundenes krav.

2

Jingxin Glassware er en ledende bedrift som spesialiserer seg på å produsere høy kvalitet 250 ml borosilikat glass måle lab beakers. Vi kan ikke bare tilby deg tilpasset service, men også hjelpe deg med å designe produktet i henhold til ditt krav. Vennligst vær ledig for å bestille en del av denne delikate glassprodukter laget i Kina hos våre produsenter.
Forespørsel