Hjem > Kunnskap > Innhold

Glass lampeskjerm design hva er kravene?

Oct 21, 2016

Glass skyggen uten for mye endring, hvit og krom og hvite prikker, fet fargekontrast med hvit bakgrunn, skjult litt lidenskapelig skjønnhet, ekte magi, lunefull. Glass lampeskjerm design hva er kravene?
Gjennomsiktig glass er hva vi vanligvis referert til som lampeskjermer, som vanligvis har mange rynker og ribbeina, kan betraktes som en kombinasjon av linser og prismer. Lys, andquot; foldandquot; vil spille en rolle, av lysbrytning delen av strålen over sidene og foran på kjøretøyet på veien, for å øke området opplyst av lampe. I tillegg i skyggen utenfor funksjonelle krav, design, er det viktig er estetikk, designere vil definitivt spille en finishen effekt.
Lys letthet og fleksibilitet følelse helt ut av glass lampeskjermer plassert tilfeldig i en kurv suspendert i luften, ren hvit farge med magiske i luften ga det en lys tekstur, frihet og romantikk.
Glass lampeskjermer gir en behagelig følelse, mer og mer populære, mer innhold på glass lampeskjermer, glass belysning Co Ltd Hangzhou Peng Gong, du er velkommen til å besøke vår offisielle hjemmeside for å lære mer.