Hjem > Kunnskap > Innhold

Ikke overse glass skyggen dekorativ effekt

Oct 21, 2016

Lys sjattering i tillegg skjerming, for pære beskyttelse funksjon, det har også en funksjon som er mest forsømte det er dekorative. Nyanser av farge og form kamp gode samt bolig i en scene, gi folk glede. Dette er en veldig "øverste guvernør" av rollen!

Skyggen er en personlig hobby og hjemmet forhold.

En er koordinert lampeskjermer og vegg farger. Som melk-gule vegger toppet med gule nyanser, koordinert varm himmelblå vegger toppet med blek blå nyanser, ser klart og frisk.

Andre bruke lampeskjermer og vegg farger med en kontrastfarge, fordi nyanser er ganske liten, kontrastfarger for å gjøre det fremtredende, som resulterer i hopp.

Når du velger en bordlampe, også er å vurdere å koordinere med basisfargen. Som mørk rød base med en Crimson eller brune nyanser, er en. Her er ikke oppfordre til bruk av kontrasterende farger, som kontrasterende farger gjør folk føler illusjonen av lys i to. Bør også tas i betraktning når du velger farger i lys og skygge kan i begynnelsen, men når lysene, under endringene i lyset, fargen endres i noen grad, slik at når vi velger, må du slå på lyset etter ser resultatene før de bestemmer seg å kjøpe.