Hjem > Kunnskap > Innhold

06. Daglig vedlikehold av tips om vedlikehold av glass

Nov 02, 2019

1, hvis du finner en sprekk i lysekronen for glasslysekronen, ikke få panikk, ta den først ned for å se om sprekken ikke vil påvirke bruken, hvis det bare er en liten sprekk, i tilfelle du ikke påvirker bruken og sikkerheten ytelse kan fortsette å bruke i en periode.

2, hvis sprekken er større, flere sprekker, må du først ta den ned, sette den på et trygt sted og deretter kjøpe en ny lampeskjerm i glass for å erstatte den.

3, hvis du vurderer kostnadene for å erstatte en ny glass lampeskjerm, kan du vurdere å reparere den, for mindre oppvarmet stilling kan bruke 502 hurtigliming, for et viktigere og mer oppvarmet sted å bruke UV-limlimreparasjon, fordi 502 for mye varme lett å feile.

4, hvis glass skorstein ofte gir et problem å være i stand til å velge å kjøpe skorsteinen at varmemotstandende kjønn er høyt plastmateriale kvalitativt, kan skorsteinen av plastmateriale kvalitativt også være noe tryggere, prisansvar er ikke dyrt også.

5, lampeskjermen annenhver periode kan utføre en klar aske, i den klare asken kan sjekke bruken av lampeskjermen, hvis funnet skadet kan skiftes ut på en riktig måte.