Hjem > Kunnskap > Innhold

05. Hvorfor velge boro.3.3 glass til daglig bruk

Jan 12, 2018

Der er mange kopper i dagens marked, som er av mange forskjellige materialer, Boroslicate3.3 glasskoppen er den sikreste. Hvorfor si det?


1. Boroslicate3.3 glass er en type g lass med silika og horontrioksid som de viktigste glassdannende bestanddelene. Borosilikatglass er kjent for å ha meget lave koeffisienter med termisk ekspansjon (~ 3 × 10 -6 K -1 ved 20 ° C), noe som gjør dem resistente mot termisk sjokk , mer enn noe annet vanlig glass.


2.Borosilicate3.3 glass cup er veldig gjennomsiktig, du kan se noen reaksjon i den når du legger til annet materiale i vannet ditt.


3. Du kan se noen flekker eller skifte, og er lett å rengjøre og sterilisere. Den eneste ulempen til glass te kopper kan være deres evne til å utføre varme, noe som kan føre til at du brenner hånden din når du holder den. Ingen bekymringer skjønt. Våre glassteacup med håndtak gir deg mulighet til å hente varm drikke uten å brenne fingrene. Eller du kan velge vår dobbelglass glasskopp for å unngå å brenne din hånd.


4. Som glasskoppen borosilicate3.3, som er lett ødelagt, når du taper, som akkurat som livet, må du passe på det, drikke mer vann for å holde kroppen trygg.