Varmebestandig borosilikat glass vannkoker

Denne tekanne potten designet med en ergonomisk nedfellbart håndtak, laget av kobber tillate enkelt grep og enkel helling. Den korte tuten for glatt vann som strømmer.

Produktdetaljer

Varmebestandig borosilikat glass vannkoker

▲Denne tekannepotten er designet med et ergonomisk nedfellbart håndtak, laget av kobber, noe som gir lett grep og enkel helling. Den korte tuten for glatt vann som strømmer. Avtagbar indre sil for filtrering av tebitene bare nyte velsmakende te drikker du vil ha.

▲Det vil være veldig enkelt å brygge opp en kopp varm te med denne krystallklare vannkokeren, bare fyll med vann og legg den direkte i mikrobølgeovnen eller strålende komfyr (ikke for gass/induksjonskomfyr), den lille varmekilden foreslås. Glasstemakeren kan også plasseres i kjøleskapet for kald brygging.


Produktdetaljer

▲Modell nr.:JX4018

▲Materiale: Borosilikatglass

▲Størrelse: 600ml, Bred 14cm, Høyde 17cm

▲Teknologi: Blåst for hånd

▲Pakke: Ett stykke i én boks, mange brikker i én hovedkartong, eller som kundenes krav


Produkt bilde


Produksjonsprosess


Faq


Jingxin Glassware er en ledende bedrift spesialisert på å produsere høy kvalitet varmebestandig borosilikat glass vannkoker. Vi kan ikke bare tilby deg tilpasset service, men også hjelpe deg med å designe produktet i henhold til dine krav. Vær fri til å legge inn en bestilling av disse delikate glassproduktene laget i Kina med våre produsenter.
Hot Tags: varmebestandig borosilikat glass vannkoker, Kina, leverandører, produsenter, fabrikk, tilpasset, høy kvalitet, laget i Kina
Forespørsel

You Might Also Like