Fargehåndtak Tekanne med tetning av bambuslokk

Førsteklasses materiale: Ny design med tykt borsilikatglass, tåler temperatur -20 til 150 ℃, slik at du kan helle kokende vann på en trygg måte, komfortsikker, forblir klar og varmebestandig.

Produktdetaljer

Fargehåndtak Glass Tekanne med tetningsbambuslokk

▲ Premium-materiale: Ny design med tykt borsilikatglass, tåler temperatur -20 til 150 ℃, slik at du kan helle kokende vann på en trygg måte, komfortsikker, forblir klar og varmebestandig.


▲ Naturlig bambuslokk: Tekanne i glass har et behagelig ergonomisk håndtak og et slankt bambuslokk som er 100% lufttett og lekkasjetett. Så du vil kunne servere te veldig enkelt, og den kokende varme væsken vil ikke lekke eller søle mens du skal snu og flytte tekannen.


Produkt detalj

▲ Modellnr. JX4011

▲ Materiale: Borsilikatglass

▲ Størrelse: Liten 1L, bred 11cm, høyde 15cm, midt: 1,4L, bred 11cm, høyde 20,5cm, stor: 1,9L, bred 11cm, høyde 24cm

▲ Teknologi: blåst for hånd

▲ Pakke: Ett stykke i en eske, mange stykker i en hovedkartong, eller som kunder / krav


Produktbilder


Produksjonsprosess


FAQ


Jingxin Glassware er en ledende bedrift som spesialiserer seg på å produsere høykvalitets farget håndtak glass tekanne med tetning bambus lokk. Vi kan ikke bare tilby deg tilpasset service, men også hjelpe deg med å designe produktet i henhold til dine krav. Vær så snill å legge inn en bestilling av disse delikate glassproduktene laget i Kina hos våre produsenter.
Hot Tags: farget håndtak glass tekanne med tetning bambus lokk, Kina, leverandører, produsenter, fabrikk, tilpasset, høy kvalitet, laget i Kina
Forespørsel

You Might Also Like