Tekanne av klart glass med rustfritt stålbeholder og lokk

Introduksjonen av den elegante og stilige, håndlagde tekanne laget av borosilikatglass er optimalisert for å bli tykkere.

Produktdetaljer

Tekanne i klart glass med sil og lokk i rustfritt stål

▲ Introduksjonen av den elegante og stilige, håndlagde tekanne med borsilikatglass er optimalisert for å bli tykkere. Den uslåelige holdbarheten, kombinert med det stilige rustfrie stål, gjør denne tekannen til et elegant element, perfekt for enhver anledning.


▲ Tekanne av klart glass kan skilte med en høykvalitets 18/10 mesh tebladinfusjon, som lar deg bruke løs te, blomstrende te eller blomstrende te, og hjelper deg effektivt og effektivt med å diffundere te for en god smak. lokket kan brukes uten infusjonen når teposene til husholdningen brukes.


Produkt detalj

▲ Modellnr. JX4015

▲ Materiale: Borsilikatglass

▲ Størrelse: No.1: 450 ml, Bunndiameter 9,5 cm, Høyde 13 cm, Munndiameter 8 cm

No.2: 550 ml, bunn diameter 10,5 cm, høyde 13 cm, munn diameter 8,5 cm

No.3: 750 ml, bunndiameter 11 cm, høyde 15 cm, munndiameter 8,5 cm

No.4: 950 ml, bunn diameter 12 cm, høyde 16 cm, munn diameter 8,5 cm

No.5: 1200ml, Bunndiameter 12,5cm, Høyde 18,5cm, Munndiameter 8,5cm

▲ Teknologi: blåst for hånd

▲ Pakke: Ett stykke i en eske, mange stykker i en hovedkartong, eller som kunder' krav


Produktbilder


Produksjonsprosess


FAQ


Jingxin Glassware er et ledende selskap som spesialiserer seg på produksjon av tekanne av klart glass av høy kvalitet med rustfritt stålfarge og lokk. Vi kan ikke bare tilby deg tilpasset service, men også hjelpe deg med å designe produktet i henhold til dine krav. Vær så snill å legge inn en bestilling av disse delikate glassproduktene laget i Kina hos våre produsenter.
Hot Tags: Tekanne av klart glass med rustfritt stålfarge og lokk, Kina, leverandører, produsenter, fabrikk, tilpasset, høy kvalitet, laget i Kina
Forespørsel

Du kommer kanskje også til å like