700 ml håndlaget hamret mønster glass tekanne

MATERIALSIKKERHET: Tekanne er laget av kvalitetsborosilikatglass og sil er laget av rustfritt stål 304, uten BPA, ingen giftige kjemikalier garanterer.

Produktdetaljer

700 ml håndlaget hamret mønster glass tekanne

▲ MATERIELL SIKKERHET: Tekanne er laget av kvalitetsborosilikatglass og sil er laget av rustfritt stål 304, uten BPA, ingen giftige kjemikalier garanterer.


▲ AVTAKbar INNRE SIL: filtrer bitene (som smakfull frukt, urter, te eller teposer), og du kan nyte de smakfulle te-drikkene du ønsker. filteret er enkelt å ta av og gjør det enkelt å skylle og rengjøre.


▲ VARMEMOTSTAND: Mikrobølgeovn& komfyrsikker - varmebestandig. Den kan brukes i komfyr og gass åpen flamme. Men det anbefales å ta ut silen når du bruker den i mikrobølgeovnen.


Produkt detalj

▲ Modell nr.: JX4017

▲ Materiale: Borsilikatglass

▲ Størrelse: 700 ml, Bunndiameter 9,5 cm, Høyde 15 cm, Munndiameter 8,5 cm

▲ Teknologi: blåst for hånd

▲ Pakke: Ett stykke i en eske, mange stykker i en hovedkartong, eller som kunder' krav.


Produktbilder


Produksjonsprosess


FAQ


Jingxin Glassware er et ledende selskap spesialisert i å produsere høykvalitets 700 ml håndlaget hamret mønster glass tekanne. Vi kan ikke bare tilby deg tilpasset service, men også hjelpe deg med å designe produktet i henhold til dine krav. Vær så snill å legge inn en bestilling av disse delikate glassproduktene laget i Kina hos våre produsenter.
Hot Tags: 700 ml håndlaget hamret mønster glass tekanne, Kina, leverandører, produsenter, fabrikk, tilpasset, høy kvalitet, laget i Kina
Forespørsel

You Might Also Like