Rød Fargelampe Glass Lampeskygge For Bordlampe

Sjampinjongskyggen er håndlaget ved munnblåst, den røde fargen er maling på opalvit glassfargeoverflate etter å ha dekket prikkposisjon, da vi plukker dotdekselet av, den flotte soppdesignen er veldig fin og populær

Produktdetaljer

Munnblåst Håndlaget Rød Farge Mushroom design glass Lampeskygge for bordlampe

-Item nr: JX2002

-Material: soda-limeglass

-Color: opalhvit / rødmalte

-Size: H235, Dia185mm, 558g

-MOQ: 500 stk

-Craft: munn blåst

-Packing: hver glassskygge er pakket med boblepose og deretter inn i master-kartong

Produksjon

2

Sjampinjongskjerm er håndlaget ved munnblåst, den røde fargen er maling på opalvitt glassskyggeoverflate etter å ha dekket prikkposisjon, da vi plukker dotdekselet av, den herlige soppdesignen er veldig fin og populær, hele lampen kan brukes til bok rom, kontor, stue spisestue studie soverom andre.

Vi er forpliktet til å sikre fullstendig kundetilfredshet, og hvis du har noen spørsmål etter å ha mottatt produktet, bare gi oss beskjed, og vi vil gi deg den beste løsningen.

Jingxin Glassware er en ledende bedrift som spesialiserer seg på å produsere høykvalitets rødfarge sjampinjongglassskygge for bordlampe. Vi kan ikke bare tilby deg tilpasset service, men også hjelpe deg med å designe produktet i henhold til ditt krav. Vennligst vær ledig for å bestille en del av denne delikate glassprodukter laget i Kina hos våre produsenter.
Forespørsel