Led Ceiling Glass Lights Med Hvit Og Varm To Farger

Denne lampen er laget av opalglass og hvitlakkert metallbunn. Denne typen lys har mange forskjellige lyskilder i henhold til forskjellige størrelser, som en pære, to pærer, tre pærer, Led 12w.

Produktdetaljer

Denne lampen er laget av opalglass og hvitlakkert metallbunn. Denne typen lys har mange forskjellige lyskilder i henhold til forskjellige størrelser, som en pære, to pærer, tre pærer, Led 12w. Denne typen taklamper er populære brukt i soverommet, kjøkkenet, badet, salene, korridorene, gangen, bokrommet, trappelysene og så videre.

8_


Produksjonsbeskrivelse

2


Trekk

• Finnes i hvitt, børstet nikkel, og gir den ønskede finishen til ditt hjems eksisterende innredning.

• Ideell for bruk i innendørs bruk.

• Tilgjengelig i forskjellig størrelse med forskjellig lyskilde blandet.

Installasjon

1. Vri to skruer (inkludert) i kryssboksen før installasjon. Ikke kjør skruene helt til enden av kryssboksen.

2. Etter ledningen skyv armaturet opp over skruene og skru det slik at skruene glir langs sporene som holder armaturet på plass. Fest skruene.

3. Fullfør installasjonen ved å vri diffusoren på armaturet og lås diffusoren på plass.

Jingxin Glassware er en ledende bedrift som spesialiserer seg på produksjon av høykvalitets LED taklampe med hvite og varme to farger. Vi kan ikke bare tilby deg tilpasset service, men også hjelpe deg med å designe produktet i henhold til ditt krav. Vennligst vær ledig for å bestille en del av denne delikate glassprodukter laget i Kina hos våre produsenter.
Forespørsel