Små skruer glass ball crackle lys dekker

Hver Crackle glass kule deksler blåses gjennom munnen med metall mold. Det er skruemunnåpning og kuttemunn for kundenes valg. Hvis våre kunder har egne krav, aksepterer vi også tilpassede henvendelser.

Produktdetaljer

Hver Crackle glass kule deksler blåses gjennom munnen med metall mold. Det er skruemunnåpning og kuttemunn for kundenes valg. Hvis våre kunder har egne krav, aksepterer vi også tilpassede henvendelser.


Produksjonsbeskrivelse

Modell nr.

JX1603 skrueglasskule sprekker lysdeksler

2(001)

Materiale

Soda-lime Glass

Størrelse

Dia 50mm, H64mm (skrue)
Dia 100mm, hull: 35mm
Dia 125mm, hull: 60mm
Dia 150, hull: 60mm

Teknikk

Munnen blåst for hånd

MOQ

1000 stykker

Leveringstid

Innen 25 arbeidsdager etter at vi får innskuddet.

innbetaling

50% innskudd med T / T, og saldoen ved T / T etter å ha mottatt kopien av B / L per e-post.


Flere produktbilder

Produksjon og pakke

Crackle clear glass nyanser blåses forsiktig gjennom munnen. Det er to forskjellige typer metallformer for å produsere skruekuler og skjærekuler. Fabrikken vår pakker alle knitrende kulglassnyanser en etter en. Selvfølgelig kan vi pakke varer som kundenes krav også. Eventuelle behov, vennligst kontakt oss fritt.

1 (18)

1 (14)


***Vår service***

1. KOMMUNIKASJON: Våre erfarne medarbeidere kan svare på alle spørsmålene dine i flytende engelsk.

2. TILPASSING: OEM og ODM er akseptable for oss, og vi kan også produsere produkter i henhold til kundens spesielle krav.

3. ABILITY: Fabrikken vår har mulighet til å utføre dyp prosessering, for eksempel frostet glass, utskrift av logo-logoer, sprayfarger, sandblåsing og så videre.

4. PRIS: Hvis det endelige antallet er mye større, kan vi gi deg en meget konkurransedyktig pris.

5. KVALITETSGARANTI: Når du kjøper et JINGXIN GLASS-produkt, er din tilfredshet garantert.

6. ETTER SALGS-TJENESTE: Hvis klienter mottar mangler, vennligst KONTAKT OSS innen 1-2 virkedager. JINGXIN GLASS er villig til å løse eventuelle problemer og høre tilbakemeldinger fra vennlige kunder.

Jingxin Glassware er et ledende foretak som spesialiserer seg på å produsere småkvalitetsdeksler med små skruer i glasskule. Vi kan ikke bare tilby deg tilpasset service, men også hjelpe deg med å designe produktet i henhold til dine krav. Bare legg inn en bestilling av disse delikate glassproduktene produsert i Kina hos våre produsenter.
Forespørsel