Cylinder Crackle Glass lampeskjermer

Hver sylinderglasslampeskjerm er blåst for hånd. Hver nyanse vil være den samme som form og størrelse, men forskjellig i hvert sprekkmønster. Det er denne knitrende lampeskjærens sjarm og funksjoner.

Produktdetaljer

Hver sylinderglasslampeskjerm er blåst for hånd. Hver nyanse vil være den samme som form og størrelse, men forskjellig i hvert sprekkmønster. Det er denne knitrende lampeskjærens sjarm og funksjoner. Hvert lys filtrerer gjennom glassets overflate, som viser en utrolig visuell effekt!


Produksjonsbeskrivelse

Modell nr.

JX1601 knitrende glasslampeskjerm

2(001)

Materiale

Soda-lime Glass

Størrelse

Dia: 86mm H: 145mm Tykkelse: 3-5mm

Teknikk

Munnen blåst for hånd

MOQ

1000 stykker

Leveringstid

Innen 25 arbeidsdager etter at vi får innskuddet.

innbetaling

50% innskudd med T / T, og saldoen ved T / T etter å ha mottatt kopien av B / L per e-post.


Flere produktbilder

2


Produksjon og pakke

Hver glassskygge blåses forsiktig av munnen, og vi pakker de knitrende glassskjermene en etter en. Selvfølgelig kan vi pakke varer som kundenes krav også. Eventuelle behov, vennligst kontakt oss fritt.

1 (9)

2


applikasjon

Våre glasslampeskjermer kan brukes i alle glasslamper, for eksempel pendellamper, vegglamper og taklamper.

2

Jingxin Glassware er et ledende foretak som spesialiserer seg på å produsere høykvalitets sylinderglass for lampeknoller. Vi kan ikke bare tilby deg tilpasset service, men også hjelpe deg med å designe produktet i henhold til dine krav. Bare legg inn en bestilling av disse delikate glassproduktene produsert i Kina hos våre produsenter.
Forespørsel