Hvite Alabaster Swirl Glass lampeskjermer

De elegante lampeskjermene i hvitt alabasterglass har en forsiktig buet oppadvendt frostet hvit alabasterglass som gir mykt omgivelseslys for å bade plassen din i koselig, varm belysning.

Produktdetaljer

De elegante lampeskjermene i hvitt alabasterglass har en forsiktig buet oppadvendt frostet hvit alabasterglass som gir mykt omgivelseslys for å bade plassen din i koselig, varm belysning. Diffusert lys gir en enkel løsning på øynene til den tøffe lysstyrken til tradisjonelle lysarmaturer. Skyggen med hvit Alabaster-struktur gir uttrykk for en ny blanding av funksjonalitet og frisk moderne stil.


Produksjonsbeskrivelse

2


Produktfunksjon

● Hvit skygge i Alabaster-glass

● Konverterer enkelt til LED med ekstrautstyrslys


Produksjonsprosess og pakking av bilder

Jingxin Glassware er et ledende foretak som spesialiserer seg på å produsere hvit alabaster virvelglasslamper av høy kvalitet. Vi kan ikke bare tilby deg tilpasset service, men også hjelpe deg med å designe produktet i henhold til dine krav. Bare legg inn en bestilling av disse delikate glassproduktene produsert i Kina hos våre produsenter.
Hot Tags: hvit alabaster virvler glass lampeskjermer, Kina, leverandører, produsenter, fabrikk, tilpasset, høy kvalitet, laget i Kina
Forespørsel

You Might Also Like