Sentrifugal Amber Alabaster Swirl Glass Lampeskjermer

Den sentrifugale gule alabaster glass lampeskjermer er egnet for mange takbelysning Belysning, brukt på ulike belysningsarmaturer, den største enkeltkilden for bolig og kommersiell belysning.

Produktdetaljer

Den sentrifugale gule alabaster glass lampeskjermer er egnet for mange takbelysning Belysning, brukt på ulike belysningsarmaturer, den største enkeltkilden for bolig og kommersiell belysning.

8_


Produksjonsbeskrivelse

2


Produktfunksjon

• Glass lampeskjerm, god lysoverføring, høy temperaturmotstand, lett å rengjøre, jevn lys, uniform oppvarming, ingen øyeskader, vakkert utseende.

• Den nyeste teknologien oppfyller designen til et prispunkt som gjør det mulig for mange mennesker å benytte høymodebelysning.

• Kun egnet for innendørs, tørr plassering

• Skyggefarge: rav alabaster - Glassbehandling: Munnblåst


Konkurransedyktige fordeler

6


Produksjonsprosess og pakking av bilder


FAQ

1. Når kan jeg få sitatet?

Etter å ha mottatt forespørselen, svarer vi vanligvis og quoteer deg innen 12-24 timer. Hvis du er veldig presserende, vennligst send e-post eller ring oss på en gang, og vi vil gi deg prioritetsrespons.

2. Hva er din MOQ? Accepterer du liten bestilling?

Ja, vi kan akseptere liten ordre hvis vi har lager. Så, vennligst kontakt oss for detaljer først. Glass kopper / krukker er tunge og skjøre produkter, og den mest egnede fraktmetoden er til sjøs. Derfor foreslår vi at du bestiller litt mer for å spare fraktkostnaden. Vær oppmerksom på dette.

3. Hvordan kan jeg få prøven for å sjekke kvaliteten?

For prøver, vennligst kontakt oss først. Etter bekreftelse kan vi sende deg gratis prøver for å sjekke glassets kvalitet, MEN du må betale fraktkostnaden, vær oppmerksom på dette.

4. Kan du lage design for oss?

Ja vi kan. Du kan gi oss råd om dine krav, dine håndmalte motiver eller bilder, så vil vårt profesjonelle team lage design for deg i henhold til dine krav. For logoen, vennligst send oss AI / PDF / JPG-filene, for det første. Senere sender vi de ferdige filene til bekreftelsen.

Jingxin Glassware er en ledende bedrift spesialisert på produksjon av høy kvalitet centrifugal gult alabaster swirl glass lampeskjermer. Vi kan ikke bare tilby deg tilpasset service, men også hjelpe deg med å designe produktet i henhold til ditt krav. Vennligst vær ledig for å bestille en del av denne delikate glassprodukter laget i Kina hos våre produsenter.
Forespørsel