Firkantet vegglysdeksel for vegglampe

1. Firkantet vegglysdeksel for vegglampe 2. Produktbeskrivelse Denne glasslampen er laget av frostet opal og teknologi munnblåst av arbeideren. Se for deg bordlampen i vinduskarmen, skrivebordet eller salongbordet, for å redusere eller forbedre fargetemperaturen, kan du justere innstillingen i nærheten av ...

Produktdetaljer

1. Firkantet vegglysdeksel for vegglampe

JX1088-3


2. Produktbeskrivelse

Denne glasslampen er laget av frostet opal og teknologi munnen blåst av arbeideren. Se for deg bordlampen i vinduskarmen, skrivebordet eller salongbordet, for å redusere eller øke fargetemperaturen, kan du justere innstillingen i nærheten av av / på-bryteren. Bordlampe er tilgjengelig i et utvalg av størrelser for å passe til riktig moderne boopplegg, og så videre.


JX1088-1JX1088-2JX1088-3


3. Produksjonsinformasjon

Modell navn

Firkantet vegglampdeksel for vegglampe

Modell nr

JX1088

Materiale

glass

Farge

hvit

Størrelse

Dia12cmXH14cm

form

sylinder

Teknikk

Munn blåst

sertifisering

ROHS, SGS, GMC

Pakking

Som kunde

Fob pris

USD1.5 / pec

MOQ

500pecs

Leveringstid

Innen 15-20 dager


image


6. Produksjons- og pakkeprosess

image


image


7. Etter service

Som du vet at glasselementene lett blir ødelagt under leveringsprosessen. Når du har fått ødelagte gjenstander, kan du kontakte oss så hjelper vi deg med å løse problemet.


8. Fraktvei

image

image
Jingxin Glassware er et ledende foretak som spesialiserer seg på produksjon av høy kvalitet firkantet vegglampdeksel for vegglampe. Vi kan ikke bare tilby deg tilpasset service, men også hjelpe deg med å designe produktet i henhold til dine krav. Bare legg inn en bestilling av disse delikate glassproduktene produsert i Kina hos våre produsenter.
Forespørsel