8,5 oz Novelty Red Wine Glasses

De 250 ml gjennomsiktige vinboblet brillene er kraftige valentiner til stede for å gi dine kjære en omtenksom gave med mer gledelige øyeblikk i sitt daglige liv. Spesielt flott for Super Moms og hardt arbeidende kvinner!

Produktdetaljer

De 250 ml gjennomsiktige vinboblet brillene er kraftige valentiner til stede for å gi dine kjære en omtenksom gave med mer gledelige øyeblikk i sitt daglige liv. Spesielt flott for Super Moms og hardt arbeidende kvinner! Også flott for et fancy party og feiring som påske, Purim, Påske, god fredag, Thanksgiving og mer!

2


Produksjonsbeskrivelse

2


Produktfunksjon

• Laserskåret glassprosessen gir jevne og tynne felger på de store rødvineglassene, noe som forsterker kvaliteten og smaken av enhver rødvin.

• Fantastisk valg for premium gave med din logo

• Bråkete. Vennligst legg glassvarer på et høyt sted i skapet, og hold deg unna barn

•Oppbevaring. Vennligst hold dem rene og tørre før lagringen.


Produksjonsprosess og pakking av bilder

1 (1)

Jingxin Glassware er en ledende bedrift spesialisert på å produsere høy kvalitet 8,5 oz nyhet rødvin briller. Vi kan ikke bare tilby deg tilpasset service, men også hjelpe deg med å designe produktet i henhold til ditt krav. Vennligst vær ledig for å bestille en del av denne delikate glassprodukter laget i Kina hos våre produsenter.
Forespørsel